28/03/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Electrotechnische detailhandel

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Startend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € 250.000

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Deze onderneming heeft als doel een nieuwe generatie Smart lampen te ontwerpen, produceren en verkopen. Het product is volledig ontwikkeld en de ondernemer is klaar om te markt op te gaan, hun productie- en inkooplijnen staan stand-by.

De smart lampen zijn innovatieve en betaalbare oplossingen voor het eenvoudig verstellen van spotlights. De bestaande gemotoriseerde spotlights zijn complex, groot, duur en worden via exclusieve kanalen verkocht. De huidige vergelijkbare modellen zijn dusdanig complex dat de afnemers een exclusieve doelgroep vormen. Dit creëert een gat in de markt voor de doelgroep die wel behoefte heeft aan dit product maar het nu te duur vindt. Dit gat in de markt vult deze onderneming op met hun automatisch verstelbare en betaalbare smart light. De lampen van deze onderneming zijn Smart, waardoor ze verder uitgebreid kunnen worden met andere Smart functies via de app.

In bijna twee jaar tijd heeft deze onderneming een fantastisch eindproduct gerealiseerd. De software voor de besturing, zowel als de precieze hardware configuratie zijn uniek. Het design van het product wordt beschermd via modelrecht.

 


Activiteiten van het bedrijf

De onderneming richt zich op de mainstream markt met reguliere (bekende) verkoopkanalen. In het begin zullen deze verkoopkanalen Bol.com, Coolblue en Amazon zijn. De nieuwe lampen van deze onderneming zitten in dezelfde prijsklassen van soortgelijke spotlights bij de meest voorkomende winkels en bouwmarkten. Kopers hebben de keuze tussen lampen die even duur zijn, maar een geheel andere gebruikerservaring opleveren.


Onderscheidend vermogen

Gebruikerservaring: De onderneming biedt een buitengewone gebruikerservaring aan: een smart lamp op afstand bewegen door middel van draadloze besturing. De lampen worden bestuurd via een app. De app biedt mogelijkheden om apparaten te koppelen en werkt samen met andere IoT-platformen.

Prijs: De lampen worden aangeboden via de reguliere verkoopkanalen. Dit is uniek omdat er geen vergelijkbare op afstand beweegbare lampen via deze kanalen worden aangeboden.

Timing van marktintroductie: Omdat er op dit moment geen andere spelers op de markt zijn die een soortgelijk product via de reguliere kanalen aanbieden, heeft de onderneming een zekere voorsprong in de markt.


Overig

Benodigd kapitaal:

€135.000,-

Investeringsbehoefte:

 • Opstart: €20.865,-
 • Productie: €31.724,-
 • Promotie: €33.200,-
 • Logistiek: €4.500,-
 • Bedrijfsvoering: €44.711,-

Omzet (prognose) komende 12 maanden:

€400.000,-

Omzet (prognose) maand 13 – 24:

€815.000,-

 

De ondernemer heeft reeds €34.000,- uit eigen middelen geïnvesteerd in dit bedrijf. Daarmee heeft de ondernemer met eigen middelen het gehele traject van een idee tot een werkend eindproduct bekostigd.


Automatisch verstelbare smart lights
Regio
Nederland
Branche
Detailhandel Non-Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
100.000 - 250.000
Overname
100.000 - 250.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.