Profiel nr. 106096

Vendingmachines voor vers sinaasappelsap (Uniek)

10/03/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Food

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Startend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname
 • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

De onderneming is in 2019 gestart en kende vanwege de coronacrises een wat stroever begin. Na verloop van tijd ging dit steeds beter en exploiteerden we meerdere machines in ziekenhuizen en kantoorgebouwen in Nederland. Helaas hebben wij door omstandigheden het afgelopen jaar niet genoeg tijd gehad voor dit bedrijf vanwege andere zakelijke belangen en ook het terugtrekken van een van de partners vanwege een dringende privé kwestie. Omdat we niet op korte termijn personeel konden aantrekken en zelf ook nauwelijks meer tijd hadden hebben we de machines teruggehaald van locatie en staan deze momenteel in onze beveiligde loods.  We hebben een licentie met de leverancier van de vendingmachines voor de Nederlandse markt welke zal overgaan op de koper.   


Activiteiten van het bedrijf

De onderneming is een exploitant van volautomatische vending machines voor vers sinaasappelsap in heel Nederland. De vendingmachines zijn perfect voor scholen, kantoren, sportscholen, ziekenhuizen, winkelcentra en vele andere locaties. Met de groeiende vraag naar gezonde drankjes en de trend naar verse en natuurlijke producten, heeft het bedrijf veel groeipotentieel.  De verkoop betreft:

 • 4 vendingmachines (volledig gewrapt in de stijl van het bedrijf)
 • x aantal Dozen met toebehoren zoals oa. cups, seals, rietjes en stickers.
 • Website

Onderscheidend vermogen

Vers sap van zoete sinaasappels rechtstreeks uit de automaat - dat is waar ons bedrijf voor staat! We bieden vendingmachines voor sinaasappelsap van hoge kwaliteit die altijd vers worden geperst. Onze machines zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat het sap dat uit de automaat komt altijd op de juiste temperatuur is en een perfecte smaak heeft. De machines zijn zeer robuust van goede kwaliteit, waardoor ze vele jaren kunnen meegaan. De machines zijn voorzien van een Payter (NFC) betaalterminal voor betalingen met pinpas.


Overig

We zijn op zoek naar een of meerdere personen die het potentieel van de onderneming ziet en ook in staat is om hier een groot succes van te maken. Uiteraard zijn wij bereid na verkoop mee te denken en enigzins voor een periode ondersteuning te bieden in de vorm van volledige trainingen over de processen van het bedrijf, hoe de machines werken en geserviced moeten worden, etc.  De overdracht zal plaatsvinden middels een activa/passiva transactie i.c.m. een koopcontract. Belangrijke voorwaarde is volledige cash betaling bij overdracht per bankrekening.  Verkoopprijs: €18.000 - 20.000,-


Vendingmachines voor vers sinaasappelsap (Uniek)
Regio
Nederland
Branche
Detailhandel Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
0 - 100.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.