Profile number 106096

Exploitant van volautomatische vendingmachines voor vers sinaasappelsap

20/11/2023 Date added

Located in

The Netherlands

General information

Sector

Retail food

Type of company

Other

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Starting

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 0 - € 100.000

Asking price

€ 0 - € 100.000

Earnings before taxes

€ 0 - € 100.000


Company history/background

De onderneming is in 2019 gestart en kende vanwege de coronacrises een wat stroever begin. Na verloop van tijd ging dit steeds beter en exploiteerden we meeerdere machines in ziekenhuizen en kantoorgebouwen in Nederland. Helaas hebben wij door omstandigheden het afgelopen jaar niet genoeg tijd gehad voor dit bedrijf vanwege andere zakelijke belangen en ook het terugtrekken van een van de partners vanwege een dringende prive kwestie. Omdat we niet op korte termijn personeel konden aantrekken en zelf ook nauwelijks meer tijd hadden hebben we de machines teruggehaald van locatie en staan deze momenteel in onze beveiligde loods. 

We hebben een licentie met de leverancier van de vendingmachines voor de Nederlandse markt welke zal overgaan op de koper. 

 


Company activities

De onderneming is een exploitant van volautomatische vending machines voor vers sinaasappelsap in heel Nederland. De vendingmachines zijn perfect voor scholen, kantoren, sportscholen, ziekenhuizen, winkelcentra en vele andere locaties. Met de groeiende vraag naar gezonde drankjes en de trend naar verse en natuurlijke producten, heeft het bedrijf veel groeipotentieel.


Unique selling points

Vers sap van zoete sinaasappels rechtstreeks uit de automaat - dat is waar ons bedrijf voor staat! We bieden vendingmachines voor sinaasappelsap van hoge kwaliteit die altijd vers worden geperst. Onze machines zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat het sap dat uit de automaat komt altijd op de juiste temperatuur is en een perfecte smaak heeft. De machines zijn zeer robuust van goede kwaliteit, waardoor ze vele jaren kunnen meegaan.


Other

We zijn op zoek naar een of meerdere personen die het potentieel van de onderneming ziet en ook in staat is om hier een groot succes van te maken. Uiteraard zijn wij bereid na verkoop mee te denken en enigzins voor een periode ondersteuning te bieden in de vorm van volledige trainingen over de processen van het bedrijf, hoe de machines werken en geserviced moeten worden, etc. 

De overdracht zal plaatsvinden middels een activa/passiva transactie icm een koopcontract. Belangrijke voorwaarde is volledige cash betaling bij overdracht per bankrekening. 


Photos
Exploitant van volautomatische vendingmachines voor vers sinaasappelsap
Region
The Netherlands
Sector
Retail food
Type
For sale
Turnover
0 - 100.000
Overname
0 - 100.000