Profiel nr. 106026

Restaurant met woning aan de voet van de Sierra Nevada

31/07/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Ook interessant voor

Heel Nederland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Restaurants

Rechtsvorm

Buitenlandse rechtsvorm

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname
 • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € 250.000

Indicatie overnamebedrag

€ 500.000 - € 1.000.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Dit pand is in 2014 gerenoveerd en aangepast als een restaurant met woningen. Het betreft een familiebedrijf en wordt gerund door een jong stel. De man met 20 jaar ervaring als kok en de vrouw die verantwoordelijk is voor de bedrijfsadministratie, zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in het bedrijfsleven. In 2018 ging het stel uit elkaar en nam de vrouw de leiding over het bedrijf. Er volgde een zeer zware leerperiode aangezien zij geen eerdere restaurantervaring had, maar ze is erin geslaagd het bedrijf te laten groeien. Met de komst van de pandemie was de financiële druk hoog door de terugval in inkomsten. Met als gevolg van beperkte capaciteit en verschillende sluitingen en heropeningen, dat het bedrijf begin 2021 moest sluiten. Sindsdien zijn er enkele hervormingen en conditioneringen doorgevoerd om een ​​buitengewoon bedrijf te bieden aan een stel of gezin dat op zoek is naar een unieke kans om een ​​bedrijf te runnen aan de voet van de Sierra Nevada.


Activiteiten van het bedrijf

Het is een restaurant met een internationaal menu en een houtgestookte oven voor pizza's. Een vertrouwde en ontspannen sfeer met een vriendelijke en attente service aan klanten. De eetkamer is een glazen ruimte met een panoramisch uitzicht over het Sierra Nevada National Park, de Torrente-vallei en het omliggende platteland. Het heeft een capaciteit van ongeveer 60 zitplaatsen en een buitenruimte met nog eens 6 tafels, altijd met hetzelfde uitzicht. De eetkamer is uitgerust met vloerverwarming voor het comfort van klanten op elk moment van het jaar. Het is tevens een ideale ruimte voor kleine feesten. De klantenkring is zowel uit de stad Granada als ook uit de regio met zijn plattelandstoerisme. Het restaurant heeft zeer goede recensies gekregen op Trip Advisor, Facebook en Google.


Onderscheidend vermogen

Het pand is volledig uitgerust om de deuren te openen en te gaan werken. De glazen afsluiting kan bij mooi weer worden geopend en dan ontstaat een buitenterras. Bij slecht weer garandeert het sluiten en starten van de vloerverwarming het comfort van het publiek zonder afbreuk te doen aan de uiterlijke schoonheid.

De woning heeft vier slaapkamers en drie badkamers op de eerste verdieping, allemaal met uitzicht. De woonkamer, keuken en toilet-wasruimte zijn op de begane grond. Het heeft een buitenruimte met terrassen, planten en een privézwembad van 4 x 8 meter als uitzichtpunt direct over de bergen en het omliggende platteland en met een eigen ingang vanaf de straat. De woning is gelegen in een charmant stadje dat deel uitmaakt van de Lecrín-vallei, halverwege Granada en de kust. De vallei is erg populair geworden, zowel onder buitenlanders als onder Spanjaarden.


Overig

Wij zijn van mening dat de meest geschikte koper die we zoeken partners, getrouwde stellen of een gezin betreft, met solide ervaring in de horeca, op zoek naar een unieke kans om een ​​uniek restaurant te runnen in een mooie en ontspannen omgeving. Ze treffen hun huis in Andalusische stijl naast de deur van het restaurant voor hun comfort en plezier.


Restaurant met woning aan de voet van de Sierra Nevada
Regio
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
100.000 - 250.000
Overname
500.000 - 1.000.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.