Profiel nr. 105691

Gezellig fitnesscentrum in Midden-Nederland

07/12/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Gelderland

Ook interessant voor

Utrecht

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Fitnesscentrum, sauna, solarium

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het fitnesscentrum en health club bestaat al ruim 25 jaar en zit in een mooi pand van 1000m2 met een gezellige lounge met bar en aparte fitness balie. Klanten blijven vaak hangen voor een gezellig kopje koffie of een shake. Er is een grote zaal voor fitness met Matrix apparatuur, een groot cross-fit rek, een hoek met cardio apparatuur, roeimachines, skiErg, Airbike etc. Een actieve zaal boven voor groepslessen, hier staan ook 14 Schwinn spinning fietsen. En een aparte zaal voor rustige lessen zoals yoga, balance en pilates. Er zijn zowel een heren en een dames kleedkamer, met aparte kluisjes en douches. Ook een wellness ruimte met een sauna, stoombad en douches. Er zit ook een fysiotherapeut en er worden losse ruimtes gehuurd door PT trainers.


Activiteiten van het bedrijf

Fitness, full body trainingen, boxen, HITT trainingen, PT trainingen, TRX lessen, spinning, fight and shape, pilates, balance, yoga, kids dansen.


Onderscheidend vermogen

Het is de grootste en modernste sportschool in het dorp, er trainen ook mensen uit de omliggende gemeentes. Groot klantenbestand. We geven zeer veel verschillende lessen wat de andere 2 sportscholen minder doen. Veel leden kennen elkaar wat het gezellig maakt.


Overig

Wij hebben de sportschool noodgedwongen in corona tijd overgenomen, maar het is niet onze core business want we hebben andere bedrijven waar we druk mee zijn. We hebben het ledenaantal weer laten groeien en we zoeken nu iemand die het verder wil overnemen en ons dan de huur gaat betalen.


Gezellig fitnesscentrum in Midden-Nederland
Regio
Gelderland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
0 - 100.000