Profile number 105691

Gezellig fitnesscentrum in Midden-Nederland

07/12/2022 Date added

Located in

Gelderland

Also interesting for this region (s)

Utrecht

General information

Sector

Leisure

Type of company

Fitness centre, sauna

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

To be determined

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

0

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 250.000 - € 500.000

Asking price

€ 0 - € 100.000

Earnings before taxes

€ 0 - € 100.000


Company history/background

De sportschool bestaat al ruim 25 jaar en zit in een mooi pand van 1000m2 met een gezellige lounge met bar en aparte fitness balie. Klanten blijven vaak hangen voor een gezellig kopje koffie of een shake. Er is een grote zaal voor fitness met Matrix apparatuur, een groot cross-fit rek, een hoek met cardio apparatuur, roeimachines, skiErg, Airbike etc. Een actieve zaal boven voor groepslessen, hier staan ook 14 Schwinn spinning fietsen. En een aparte zaal voor rustige lessen zoals yoga en pilates. Er zijn zowel een heren en een dames kleedkamer, met aparte kluisjes en douches. Ook een wellness ruimte met een sauna, stoombad en douches. Er zit ook een fysiotherapeut en er worden losse ruimtes gehuurd door PT trainers.


Company activities

Fitness, full body trainingen, boxen, HITT trainingen, PT trainingen, TRX lessen, spinning, fight and shape, pilates, balance, yoga, kids dansen.


Unique selling points

Het is de grootste en modernste sportschool in het dorp, er trainen ook mensen uit de omliggende gemeentes. Groot klantenbestand. We geven zeer veel verschillende lessen wat ander sportscholen niet doen. Veel leden kenen elkaar wat het gezellig maakt.


Other

Wij hebben de sportschool noodgedwongen in corona tijd overgenomen, maar het is niet onze core business want we hebben andere bedrijven waar we druk mee zijn. We hebben het ledenaantal weer laten groeien en we zoeken nu iemand die het verder wil overnemen en ons dan de huur gaat betalen.


Gezellig fitnesscentrum in Midden-Nederland
Region
Gelderland
Sector
Leisure
Type
For sale
Turnover
250.000 - 500.000
Overname
0 - 100.000