Profiel nr. 105668

Meubelspeciaalzaak met exceptionele woonbeleving

28/11/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Nederland

Ook interessant voor

Overijssel

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Wonen en slapen

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 2.500.000 - € 5.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 250.000 - € 500.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Omzet wordt gerealiseerd op slechts 1000m2! Deze onderneming bestaat al meer dan 100 jaar. De onderneming kan worden omschreven als een gemengde woonzaak met een collectieopbouw in de vorm van meubelen, bedden en woonaccessoires. Er is een aanbod opgebouwd met aantrekkelijke merken. Bovendien is de “Woonbeleving” in de winkel als enorm sfeervol te beschrijven. Daarbij wordt er hoogwaardige dienstverlening aangeboden in de vorm van interieuradvies en styling. Het hechte styling/verkoop team maakt met behulp van 3-D impressies complete metamorfoses, die op een aantrekkelijke en inspirerende wijze gepresenteerd worden. De kwaliteit van dienstverlening is zeer hoog in combinatie met een uitstekende service. Door dit complete aanbod is deze onderneming te omschrijven als een Local Hero in de vestigingsplaats, maar ook in de wijde regio van Stadskanaal op het gebied van Wonen en Slapen.


Activiteiten van het bedrijf

De onderneming, ervaar wat wonen en slapen is, kan worden omschreven als een gemengde woonzaak met een collectieopbouw in de vorm van meubelen, bedden en woonaccessoires. De onderneming heeft een aanbod met aantrekkelijke merken en biedt daarbij hoogwaardige dienstverlening in de vorm van interieuradvies en styling. Met behulp van 3-D impressies kunnen complete metamorfoses op een aantrekkelijke wijze gepresenteerd worden. De onderneming heeft de afgelopen jaren een sterke omzetgroei laten zien en realiseert daarbij een uitstekende winst


Onderscheidend vermogen

De kwaliteit van dienstverlening door de professionele medewerkers is zeer hoog. Dit wordt gecombineerd met een uitstekende service! Door dit complete aanbod is deze onderneming te omschrijven als een Local Hero in de vestigingsplaats, maar ook in de wijde regio van Stadskanaal op het gebied van Wonen en Slapen.


Overig

De onderneming is interessant voor zowel een startende ondernemer als een ondernemer die wil uitbreiden met een extra filiaal.

Geinteresseerde kandidaten krijgen ook de mogelijkheid het onroerend goed van de onderneming over te nemen


Afbeeldingen
Meubelspeciaalzaak met exceptionele woonbeleving
Regio
Noord-Nederland
Branche
Detailhandel Non-Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
2.500.000 - 5.000.000
Overname
N.o.t.k.