Profile number 105668

Meubelspeciaalzaak met exceptionele woonbeleving

28/11/2023 Date added

Located in

Noord-Nederland

Also interesting for this region (s)

Overijssel

General information

Sector

Retail non-food

Type of company

Furniture store

Legal entity

Firm

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

5 - 10

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 2.500.000 - € 5.000.000

Asking price

To be agreed

Earnings before taxes

€ 250.000 - € 500.000


Company history/background

Deze onderneming bestaat al meer dan 100 jaar. De onderneming kan worden omschreven als een gemengde woonzaak met een collectieopbouw in de vorm van meubelen, bedden en woonaccessoires. Er is een aanbod opgebouwd met aantrekkelijke merken. Bovendien is de “Woonbeleving” in de winkel als enorm sfeervol te beschrijven. Daarbij wordt er hoogwaardige dienstverlening aangeboden in de vorm van interieuradvies en styling. Het hechte styling/verkoop team maakt met behulp van 3-D impressies complete metamorfoses, die op een aantrekkelijke en inspirerende wijze gepresenteerd worden. De kwaliteit van dienstverlening is zeer hoog in combinatie met een uitstekende service. Door dit complete aanbod is deze onderneming te omschrijven als een Local Hero in de vestigingsplaats, maar ook in de wijde regio van Stadskanaal op het gebied van Wonen en Slapen.


Company activities

De onderneming, ervaar wat wonen en slapen is, kan worden omschreven als een gemengde woonzaak met een collectieopbouw in de vorm van meubelen, bedden en woonaccessoires. De onderneming heeft een aanbod met aantrekkelijke merken en biedt daarbij hoogwaardige dienstverlening in de vorm van interieuradvies en styling. Met behulp van 3-D impressies kunnen complete metamorfoses op een aantrekkelijke wijze gepresenteerd worden. De onderneming heeft de afgelopen jaren een sterke omzetgroei laten zien en realiseert daarbij een uitstekende winst


Unique selling points

De kwaliteit van dienstverlening door de professionele medewerkers is zeer hoog. Dit wordt gecombineerd met een uitstekende service! Door dit complete aanbod is deze onderneming te omschrijven als een Local Hero in de vestigingsplaats, maar ook in de wijde regio van Stadskanaal op het gebied van Wonen en Slapen.


Other

De onderneming is interessant voor zowel een startende ondernemer als een ondernemer die wil uitbreiden met een extra filiaal.

Geinteresseerde kandidaten krijgen ook de mogelijkheid het onroerend goed van de onderneming over te nemen


Meubelspeciaalzaak met exceptionele woonbeleving
Region
Noord-Nederland
Sector
Retail non-food
Type
For sale
Turnover
2.500.000 - 5.000.000
Overname
To be agreed