25/04/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Zeeland

Ook interessant voor

Heel Nederland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

De onderneming is sinds 2014 actief in de verkoop (gebruikt en nieuw), verhuur en het onderhoud van boten, in combinatie met aanverwante dienstverlening zoals transport, stalling en het bemiddelen bij verzekeringen en financieringen. Verder biedt de onderneming de mogelijkheid om trailers bij haar boten te leveren voor het vervoer. De activiteiten worden ontplooid nabij de Wester- en Oosterschelde. De onderneming is expert op gebied van zoutbestendige materialen en werkt tevens samen met andere specialisten om de producten te blijven innoveren. Aan klanten wordt de mogelijkheid geboden om een vrijblijvend bezoek te brengen en informatie in te winnen met een kopje koffie.


Activiteiten van het bedrijf

De activiteiten van de onderneming betreffen de verkoop-, verhuur- en onderhoudsactiviteiten van boten. Daarnaast biedt de onderneming aanverwante dienstverlening aan in de vorm van het vervoeren, verzekeren, onderhouden en stallen van de boten. Verder is het mogelijk om losse motoren en accessoires te kopen bij de onderneming. Tot slot wordt aan klanten de mogelijkheid geboden om een boot te leasen.


Onderscheidend vermogen

Klantgerichtheid en een ruim aanbod van gerenommeerde merken.


Overig

Verkoper staat open voor verschillende typen kopers en verschillende transactievormen. Na overname is verkoper bereid om tegen nader overeen te komen voorwaarden op inleenbasis actief te blijven binnen de onderneming ten behoeve van de overdracht van de werkzaamheden. Afhankelijk van de overeengekomen transactievoorwaarden en de wensen van de koper is een (flexibele) overdrachtsperiode van maximaal 2 tot 3 jaar bespreekbaar.


Afbeeldingen
Gevestigde handelsonderneming in boten
Regio
Zeeland
Branche
Detailhandel Non-Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
1.000.000 - 2.500.000
Overname
N.o.t.k.

Dit profiel is door de gebruiker On-hold geplaatst. Er kan op dit moment niet op gereageerd worden.