Profile number 105444

Project Pleziervaart

25/04/2023 Date added

Located in

Zeeland

Also interesting for this region (s)

All of the country

General information

Sector

Retail non-food

Type of company

Other

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

To be determined

Life phase enterprise

Growing

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Asking price

To be agreed

Earnings before taxes

€ 0 - € 100.000


Company history/background

De onderneming is sinds 2014 actief in de verkoop (gebruikt en nieuw), verhuur en het onderhoud van boten, in combinatie met aanverwante dienstverlening zoals transport, stalling en het bemiddelen bij verzekeringen en financieringen. Verder biedt de onderneming de mogelijkheid om trailers bij haar boten te leveren voor het vervoer. De activiteiten worden ontplooid nabij de Wester- en Oosterschelde. De onderneming is expert op gebied van zoutbestendige materialen en werkt tevens samen met andere specialisten om de producten te blijven innoveren. Aan klanten wordt de mogelijkheid geboden om een vrijblijvend bezoek te brengen en informatie in te winnen met een kopje koffie.


Company activities

De activiteiten van de onderneming betreffen de verkoop-, verhuur- en onderhoudsactiviteiten van boten. Daarnaast biedt de onderneming aanverwante dienstverlening aan in de vorm van het vervoeren, verzekeren, onderhouden en stallen van de boten. Verder is het mogelijk om losse motoren en accessoires te kopen bij de onderneming. Tot slot wordt aan klanten de mogelijkheid geboden om een boot te leasen.


Unique selling points

Klantgerichtheid en een ruim aanbod van gerenommeerde merken.


Other

Verkoper staat open voor verschillende typen kopers en verschillende transactievormen. Na overname is verkoper bereid om tegen nader overeen te komen voorwaarden op inleenbasis actief te blijven binnen de onderneming ten behoeve van de overdracht van de werkzaamheden. Afhankelijk van de overeengekomen transactievoorwaarden en de wensen van de koper is een (flexibele) overdrachtsperiode van maximaal 2 tot 3 jaar bespreekbaar.


Photos
Project Pleziervaart
Region
Zeeland
Sector
Retail non-food
Type
For sale
Turnover
1.000.000 - 2.500.000
Overname
To be agreed

This profile has been put on-hold by the user. It cannot be responded to at this time.