21/03/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Cafetaria, lunchroom

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het gaat om een franchiseformule dat zich positioneert als een premium bezorgrestaurant die maaltijden van restaurantniveau thuisbezorgt. De franchiseformule onderscheid zich door het serveren van hoogwaardige- en dagverse vleesmaaltijden.

Het bezorgrestaurant is gevestigd nabij diverse supermarkten, food & horeca bedrijven maar ook retail partijen. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de bezorgauto’s van de formule.

Breda is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland. Het staat in de top tien van economische toplocaties. De sterke wil tot samenwerken is kenmerkend voor Breda. Veel (horeca)bedrijven werken samen om mooie evenementen te organiseren, maar ook de betrokken inwoners zijn kenmerken voor het ondernemerschap van Breda.


Activiteiten van het bedrijf

De vestiging in Breda is actief in de fooddelivery markt en is gespecialiseerd in de bereiding van dagverse vleesmaaltijden. Het assortiment bestaat onder andere uit Ribs, Burgers, Kip en Vega gerechten. De maaltijden kunnen worden thuisbezorgd of in de vestiging worden opgehaald.

Het bezorgrestaurant in Breda bestaat al ruim 21 jaar en heeft door de jaren heen een groot en vast klantenbestand weten op te bouwen. Gasten van de organisatie beoordelen het bezorgrestaurant met een score van 8.8. Je kunt dus wel stellen dat de ondernemers een goede reputatie hebben opgebouwd in Breda en omgeving.


Afbeeldingen
Sparerib specialist
Regio
Noord-Brabant
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
N.o.t.k.