Profile number 105278

Sparerib specialist

21/03/2023 Date added

Located in

Noord-Brabant

General information

Sector

Leisure

Type of company

Coffee shop

Legal entity

None

Type of transaction

To be determined

Life phase enterprise

Growing

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 500.000 - € 1.000.000

Asking price

To be agreed

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

Het gaat om een franchiseformule dat zich positioneert als een premium bezorgrestaurant die maaltijden van restaurantniveau thuisbezorgt. De franchiseformule onderscheid zich door het serveren van hoogwaardige- en dagverse vleesmaaltijden.

Het bezorgrestaurant is gevestigd nabij diverse supermarkten, food & horeca bedrijven maar ook retail partijen. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de bezorgauto’s van de formule.

Breda is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland. Het staat in de top tien van economische toplocaties. De sterke wil tot samenwerken is kenmerkend voor Breda. Veel (horeca)bedrijven werken samen om mooie evenementen te organiseren, maar ook de betrokken inwoners zijn kenmerken voor het ondernemerschap van Breda.


Company activities

De vestiging in Breda is actief in de fooddelivery markt en is gespecialiseerd in de bereiding van dagverse vleesmaaltijden. Het assortiment bestaat onder andere uit Ribs, Burgers, Kip en Vega gerechten. De maaltijden kunnen worden thuisbezorgd of in de vestiging worden opgehaald.

Het bezorgrestaurant in Breda bestaat al ruim 21 jaar en heeft door de jaren heen een groot en vast klantenbestand weten op te bouwen. Gasten van de organisatie beoordelen het bezorgrestaurant met een score van 8.8. Je kunt dus wel stellen dat de ondernemers een goede reputatie hebben opgebouwd in Breda en omgeving.


Photos
Sparerib specialist
Region
Noord-Brabant
Sector
Leisure
Type
For sale
Turnover
500.000 - 1.000.000
Overname
To be agreed