06/05/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Buiten Europa

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Schoonmaakbedrijf

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

10 - 25

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname
 • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

€ 250.000 - € 500.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Facilitair en schoonmaakbedrijf te koop in Dubai. Gezien de leeftijd van de eigenaar verkopen wij ons goed gevestigd Europees geleid bedrijf. Het bedrijf bedient de VAE markt sinds 2006. Dit schoonmaakbedrijf heeft een zeer sterk personeelsbestand en een goed klantenbestand verspreid over Dubai en andere emiraten. Het bedrijf heeft langdurige contracten met klanten. De meeste klanten hebben een relatie met ons voor meer dan vele jaren. De eigenaar vindt het noodzakelijk dat de loyale en goede werknemers werkgaranties behouden en netjes behandeld worden. De eigenaar kan op oproep beschikbaar blijven.


Activiteiten van het bedrijf

Dit bedrijf is sterk gegroeid en dat komt door zijn hoge kwaliteit naar de klanten toe. Dit maakt klanten los van de grotere onpersoonlijke schoonmaakbedrijven. Het biedt ook een zeer breed scala aan diensten, van diverse schoonmaakdiensten, zoals high-rise glazenwassen (met state-of-the-art GREEN ratio machine als enige in de VAE), industriële en particuliere schoonmaak, move in / out en dieptereiniging, desinfectie (met ons eigen merk desinfectie nano product) schilderdiensten etc.


Onderscheidend vermogen

Het op een groene manier ontzorgen van haar klanten staat hoog in het vaandel; klanten zijn nog echt koning. Het bedrijf loopt voorop in het creëren van innovatieve, effectieve en aantrekkelijk geprijsde oplossingen. Wij leveren kwalitatief hoogwaardig en betrouwbaar advies aan onze klanten. Klanten hebben een betalingstermijn van 30 tot 60 dagen.


Overig

Sinds de start van het bedrijf in 2006 heeft het bedrijf zijn omzet kunnen uitbreiden tot het huidige niveau. In 2021 is een omzet gerealiseerd van AED 2,3 miljoen, voor 2022 is een omzet begroot die 10% hoger ligt. Het orderboek is goed gevuld.

Het bedrijf heeft geen last van Covid alleen voordelen omdat alle medewerkers gevaccineerd zijn. De EBIT marge 2021 van ongeveer 18%. De onderneming heeft alleen activa, geldige handelsvergunning die in 2023 kan worden verlengd, internationaal gebruikte planning & financiële softwareprogramma's, externe accountants, afgeronde gecontroleerde jaarrekeningen, actieve social media en website, molquotum, 19 vrouwelijke en mannelijke medewerkers met wieg- & steigerbrevetten etc. groei vereist schaalvergroting van personeel en kapitaal, omdat projecten vaak een voorinvestering in diverse middelen en goederen vereisen en het voorschieten van salarissen omdat klanten tot 90 dagen betalingstermijn hebben.

 


Facilitair en schoonmaakbedrijf in Dubai
Regio
Buiten Europa
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
250.000 - 500.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.