Profiel nr. 104471

Groothandel buitenverlichting met B2B met webshops

04/04/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Groothandel

Soort bedrijf

Handelsonderneming

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

De groothandel is opgezet vanuit een behoefte voor betaalbare en goede kwaliteit tuinverlichting. Dit met 230V voeding en moderne LED lichtbronnen. Naast de verkoop aan B2B is er een webshop aan toegevoegd met een aantrekkelijk aanbod buitenverlichting en toegankelijk voor particulieren.


Activiteiten van het bedrijf

De groothandel levert tuinverlichting (230V) aan B2B. Klanten als hoveniers, elektricien of aanverwant bedrijven kunnen bestellen. De collectie is samengesteld door inkoop vanuit europa en is kenmerkend modern. De collectie armaturen is voorzien van vaste of verwisselbare LED. Op dit moment zijn er twee collectie, 1 basis collectie (tuinen) en een professionele collectie (parken). Voor beide collectie is een catalogus gemaakt en verdeelt. Klanten kunnen via een account online bestellen met de daarvoor afgestemde speciale tarieven. Naast B2B is er vorig jaar een webshop onder een ander domein opgezet met een uitgebreid pakket aan buitenverlichting. Zeer gunstige overname prijs. Goede basis voor nieuwe onderneming, uitbreiding van activiteiten.


Onderscheidend vermogen

De collectie, prijsstelling en eenvoud van bestellen maakt het voor klanten extra interessant om met de producten te werken. Klanten hebben 1 adres voor hun bestelling en kunnen een goede marge maken op de producten.


Overig

De groothandel is interessant voor bedrijven, ondernemers die affiniteit met de producten hebben, een extra vertakking langs hun huidige onderneming zoeken of uit willen uitbreiden. De onderneming heeft alles opgezet, met de juiste inzet en marketing kun je de omzet verder laten groeien. Er zijn voldoende marketing elementen aanwezig.


Afbeeldingen
Groothandel buitenverlichting met B2B met webshops
Regio
Nederland
Branche
Groothandel
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
0 - 100.000