Profile number 104471

Groothandel buitenverlichting, tuinverlichting (met B2B - B2C webshop)

04/04/2022 Date added

Located in

The Netherlands

General information

Sector

Wholesale

Type of company

Trading company

Legal entity

One - man business

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Growing

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

Confidential

Asking price

€ 0 - € 100.000

Earnings before taxes

€ 0 - € 100.000


Company history/background

De groothandel is opgezet vanuit een behoefte voor betaalbare en goede kwaliteit buitenverlichting. Dit met 230V voeding en moderne LED lichtbronnen. Naast de verkoop aan B2B is er onlangs een webshop aan toegevoegd met een aantrekkelijk aanbod.

 


Company activities

De groothandel levert tuinverlichting (230V) aan B2B. Klanten als hoveniers, elektricien of aanverwant bedrijven kunnen bestellen. De collectie is samengesteld door inkoop vanuit geheel europa en is kenmerkend modern. De collectie armaturen is voorzien van vaste of verwisselbare LED. Op dit moment zijn er twee collectie, 1 basis collectie (tuinen) en een professionele collectie (parken). Voor beide collectie is een catalogus gemaakt en verdeelt. Klanten kunnen via een account online bestellen met de daarvoor afgestemde speciale tarieven. Naast B2B is er vorig jaar een webshop onder een ander domein opgezet met een uitgebreid pakket aan buitenverlichting.

Omzet (2021 - 45K) Bruto marge (35%) 


Unique selling points

De collectie, prijsstelling en eenvoud van bestellen maakt het voor klanten extra interessant om met de producten te werken. Klanten hebben 1 adres voor hun bestelling en kunnen een leuke marge maken op de producten.


Other

De groothandel is interessant voor bedrijven, ondernemers die affiniteit met de producten hebben, een extra vertakking langs hun huidige onderneming zoeken of uit willen uitbreiden. De onderneming heeft alles opgezet, met de juiste inzet en marketing kun je de omzet verder laten groeien. Er zijn voldoende marketing elementen aanwezig.

 


Photos
Groothandel buitenverlichting, tuinverlichting (met B2B - B2C webshop)
Region
The Netherlands
Sector
Wholesale
Type
For sale
Turnover
Confidential
Overname
0 - 100.000