Profiel nr. 104133

Innovatieve en disruptieve startup in de recruitment sector op zoek naar partij om groei te versnellen

20/01/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Uitzenden, detacheren

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Startend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

 • Strategische overname
 • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € 250.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Beschrijving onderneming:

Deze startup is voor mensen die hun volledige potentieel willen bereiken. De startup gelooft in (human) Touch & Tech. Touch: Hun team adopteert kandidaten en begeleidt hen persoonlijk. Tech: ze koesteren en faciliteren hun kandidaten door middel van technische oplossingen.

Deze startup is disruptief door zich te richten op geadopteerde kandidaten. De markt van talenten kent een enorm tekort. De start begeleid kandidaten, ze helpen om hun volledige potentieel te bereiken. High potentials zullen worden begeleid en volledig gefaciliteerd en gevoed op hun behoeften. De high potentials zullen het Stanford GIC-programma (Global Innovation Catalyst) volgen. Deze startup richt zich op 3 gebieden;

 • Bouw een netwerk op;
 • Bouw teams;
 • Groei.

Ze richten zich op snelgroeiende organisaties en helpen hen sneller te groeien met nieuwe technologieën en hun high potentials.


Activiteiten van het bedrijf

Dit bedrijf werkt samen met verschillende wervings- en selectiebureau 's.

Het belangrijkste doel van de wervingsbureaus is om geweldige kandidaten te selecteren en hen de rest van hun werkbare leven te begeleiden/mentoren.

Hun technologie is de serviceorganisatie op het gebied van sourcing.

Ze maken gebruik van geavanceerde technische toepassingen die de organisaties, wervingsbureaus en kandidaten in alle stadia van dienst zijn. ATS, HR-compliance, salarisadministratie, automatisering, robotica, communities, programmatic advertising, jobboard, onboarding, EVP, evenementen en data.

Op dit moment ontwikkelt de startup haar eigen software met behulp van reeds bestaande software-oplossingen. Ze zijn nu operationeel met deze software en hun omzet stijgt.

De startup wil volledige controle hebben over de ‘werknemers journey’ (sourcing, onboarding, hr-compliance en admin). Om de volledige controle te hebben over de ‘werknemers journey, dienen er nog een aantal stappen gezet te worden, hierom zijn ze op zoek naar additionele groeifinanciering.


Onderscheidend vermogen

Bedrijfsmodel:

De onderneming plaatst high potentials bij de beste organisaties. Daardoor helpen ze organisaties om sneller te groeien. De startup factureert een vaste vergoeding voor de levering van hun diensten (jobboard, automatisering, HR-diensten, payroll).

USP's:

Deze startup zet de kandidaat op de eerste plaats in tegenstelling tot andere partijen die zich meer op de opdrachtgever focussen. Ze geloven dat als ze de kandidaat laten excelleren, de opdrachtgever hier ook van profiteert;

Ze bouwen aan een volledig geautomatiseerde bron van een technische organisatie, faciliteren en koesteren kandidaten, ATS en geharmoniseerd proces voor wervingsorganisaties, salarisadministratie, HR-compliance en jobboard en aan de andere kant begeleiden ze de geselecteerde kandidaten;

Daarnaast levert de onderneming datapatronen over de future van arbeid.


Overig

Benodigd Kapitaal:

1.100.000 EUR, hiervan wordt er 100.000 EUR ingelegd door de huidige founders. Hierdoor resteert een bedrag van 1.000.000 EUR.

Investeringsbehoefte:

 • 50% Tech & team
 • 30% groei
 • 20% operationeel

De huidige maandelijkse omzet bedraagt 10.000 EUR, waarbij er wordt verwacht dat de komende 12 maanden een totaalomzet van 1.000.000 EUR behaald kan worden als de benodigde financiering wordt opgehaald.

In het 2e jaar na het ophalen van de benodigde financiering wordt een omzet van 2.500.000 EUR verwacht.

Team:

Een van de founders is een succesvolle serie-ondernemer met diepgaande kennis van de recruitmentmarkt. Hij startte een succesvol wervingsbureau en de grootste vacaturesite in Europa. Hij heeft met dit bedrijf reeds een succesvolle exit meegemaakt. Hij heeft de rol van CEO bij de onderneming.

De andere ondernemer heeft een achtergrond als een executive recruiter en senior manager in de beveiligingssector.


Innovatieve en disruptieve startup in de recruitment sector op zoek naar partij om groei te versnellen
Regio
Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
100.000 - 250.000
Overname
N.o.t.k.
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.