Profiel nr. 103899

Personeelsdiensten: Uitzenden, projectdetachering en bemiddelen in infra, bouw, techniek, installatie, groen en transport

30/05/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Uitzenden, detacheren

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

> 5.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 1.000.000 - € 2.500.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

De onderneming is gespecialiseerd in uitzenden, (project-) detachering en bemiddeling bij de inzet van flexibel niet-, lager of middelbaar opgeleid personeel, werkzaam in de uitvoering van projecten.


Activiteiten van het bedrijf

Een gerenommeerde onafhankelijke organisatie, die primair commerciële hoofd- en onderaannemers in bouw en infra, groen en cultuurtechniek, grondverzet, landbouw, installatie/ leidingwerken en transport, alsmede aanverwante technische branches, bedient en voorziet van flexibel personeel, middels uitzenden, (project-) detachering en bemiddeling.

Met een geconsolideerde omzet van circa € 9 miljoen, is de onderneming een van de bekendere spelers in het specifieke marktsegment en regio waarin deze actief is.

Kandidaten zijn hoofdzakelijk niet- of lager tot middelbaar opgeleid personeel, werkzaam in de uitvoering van projecten.

De onderneming ondersteunt vanuit haar technische expertise ook bij de inzet van kwalitatief hoogwaardig personeel door advisering, planning en coördinatie van projectprocessen Voorziet ernaast ook in advisering bij personeelsvraagstukken van opdrachtgevers omtrent arbeidsverhoudingen, contract & cao richtlijnen, actuele wet- & regelgeving als ook payrolling.


Onderscheidend vermogen

De aangeboden onderneming heeft een ruim en stabiel bestand van kandidaten en aanloop door haar goede naamsbekendheid als werkgever in de technische (bouw)sector.

 


Overig

De onderneming vervult tevens een begeleidende en ondersteunende rol in de zoektocht van kandidaten naar passend werk, loopbaanontwikkeling en bijscholing. In de verhouding ondersteuning op sociaal/ maatschappelijk vlak en werkactiviteiten, wordt getracht een stabiele en constante werkinzet te realiseren.

Door haar intensieve en duurzame ondersteuning bij arbeidsparticipatie- en sociale re-integratietrajecten, wordt ook een verbindende rol vervuld in de samenwerking tussen publieke (sociale) instellingen en commerciële opdrachtgevers.

De onderneming voldoet aan alle gebruikelijke en gangbare vereisten, normen en certificeringen.


Afbeeldingen
Personeelsdiensten: Uitzenden, projectdetachering en bemiddelen in infra, bouw, techniek, installatie, groen en transport
Regio
Zuid-Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
> 5.000.000
Overname
N.o.t.k.

Dit profiel is door de gebruiker On-hold geplaatst. Er kan op dit moment niet op gereageerd worden.