Profile number 103899

Personeelsdiensten: Uitzenden, projectdetachering en bemiddelen in infra, bouw, techniek, installatie, groen en transport

30/05/2022 Date added

Located in

Zuid-Nederland

General information

Sector

Service industry

Type of company

Temp labour

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Shares

Life phase enterprise

Growing

Employees in FTE

5 - 10

Type of buyer

  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

> 5.000.000

Asking price

To be agreed

Earnings before taxes

€ 1.000.000 - € 2.500.000


Company history/background

De onderneming is gespecialiseerd in uitzenden, (project-) detachering en bemiddeling bij de inzet van flexibel niet-, lager of middelbaar opgeleid personeel, werkzaam in de uitvoering van projecten.


Company activities

Een gerenommeerde onafhankelijke organisatie, die primair commerciële hoofd- en onderaannemers in bouw en infra, groen en cultuurtechniek, grondverzet, landbouw, installatie/ leidingwerken en transport, alsmede aanverwante technische branches, bedient en voorziet van flexibel personeel, middels uitzenden, (project-) detachering en bemiddeling.

Met een geconsolideerde omzet van circa € 9 miljoen, is de onderneming een van de bekendere spelers in het specifieke marktsegment en regio waarin deze actief is.

Kandidaten zijn hoofdzakelijk niet- of lager tot middelbaar opgeleid personeel, werkzaam in de uitvoering van projecten.

De onderneming ondersteunt vanuit haar technische expertise ook bij de inzet van kwalitatief hoogwaardig personeel door advisering, planning en coördinatie van projectprocessen Voorziet ernaast ook in advisering bij personeelsvraagstukken van opdrachtgevers omtrent arbeidsverhoudingen, contract & cao richtlijnen, actuele wet- & regelgeving als ook payrolling.


Unique selling points

De aangeboden onderneming heeft een ruim en stabiel bestand van kandidaten en aanloop door haar goede naamsbekendheid als werkgever in de technische (bouw)sector.

 


Other

De onderneming vervult tevens een begeleidende en ondersteunende rol in de zoektocht van kandidaten naar passend werk, loopbaanontwikkeling en bijscholing. In de verhouding ondersteuning op sociaal/ maatschappelijk vlak en werkactiviteiten, wordt getracht een stabiele en constante werkinzet te realiseren.

Door haar intensieve en duurzame ondersteuning bij arbeidsparticipatie- en sociale re-integratietrajecten, wordt ook een verbindende rol vervuld in de samenwerking tussen publieke (sociale) instellingen en commerciële opdrachtgevers.

De onderneming voldoet aan alle gebruikelijke en gangbare vereisten, normen en certificeringen.


Personeelsdiensten: Uitzenden, projectdetachering en bemiddelen in infra, bouw, techniek, installatie, groen en transport
Region
Zuid-Nederland
Sector
Service industry
Type
For sale
Turnover
> 5.000.000
Overname
To be agreed

This profile has been put on-hold by the user. It cannot be responded to at this time.