Menu

Profiel nr. 103818

Hard-groeiend start-up fulfilment centrum in Zeeland

22/11/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Zeeland

Algemene informatie

Branche

Transport

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname
 • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 1.000.000 - € 2.500.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

In februari van 2020 opgericht, hebben wij een enorme groei meegemaakt die niet ophoudt. De fulfilment markt groeit gelijk aan de e-commerce markt omdat waar meer bestellingen worden geplaatst ook meer pakketjes worden verpakt. Een omzet van €1.200.000 euro in 12 maanden en het aantal stijgt. Onder de e-commerce verkopers zijn we een huismerk en vergaren wij 80% van onze leads uit mond-tot-mond reclame. Met een focus op goed contact, software en branding onderscheiden wij onszelf van de concurrentie en dat is te zien.

Om de groei en het bedrijf in stand te houden is een injectie nodig voor personeel en inventaris. Het bedrijf bevindt zich in een huurpand van 1275 m2 + 36 m2 kantoor op huurcontract van nog 4,5 jaar. De prognose stelt dat het pand voldoende is voor omgerekend €5.000.000 - €6.000.000 euro omzet per jaar bij gebruik van de juiste inrichting en software totdat ruimte te beperkend wordt.

De eigenaar is bereid hieraan mee te helpen en zijn kennis met hen te delen om zo tot een goede overdracht te komen.


Activiteiten van het bedrijf

Het fulfilment centrum houdt zich bezig met de opslag, retourverwerking en orderverwerking voor webshops. Goederen worden in ontvangst genomen, verwerkt volgens de afgesproken aanlevervoorwaarden, opgeslagen op pallets en in pick-locaties. D.m.v. fulfilment software zijn de webshops gekoppeld en worden bestellingen automatisch geïmporteerd waarna deze orders gepickt en ingepakt worden voor verzending met één van de vervoerders waarmee samengewerkt wordt.

Partners kunnen kiezen of er eventuele extra items, flyers of gepersonaliseerde dozen gebruikt dienen te worden. Er wordt contact gehouden met de partners d.m.v. whatsapp, e-mail en telefoon. Korte lijnen is een groot verkooppunt en zeer aantrekkelijk voor de jonge ondernemers met weinig tijd.

Ingepakte bestellingen worden in containers of op pallets geplaatst en opgehaald door de vervoerders aan het einde van de avond.


Onderscheidend vermogen

Het bedrijf is nog diep in de start-up/groei fase en door een sterke reputatie is er tot heden weinig inspanning nodig geweest om klanten te trekken. Door een groot aantal kostenposten is massa van belang en bevindt het bedrijf zich op een punt waar een injectie om de start-up fase uit te komen nodig zal zijn. Een 100% groei in massa in de laatste twaalf maanden is de indicatie naar de groeimogelijkheden die er zijn.


Overig

De eigenaar is bereid om met de nieuwe eigenaar de nodige tijd te besteden om alles tot in de puntjes in te werken. Het bedrijf zal dan ook voornamelijk interessant zijn voor logistieke partijen die willen uitbreiden naar de fulfilment sector en die de waarde inzien van de fulfilment industrie zoals deze te zien is bij de grote spelers als QLS en Montapacking, die beiden een 100% groei hebben meegemaakt in de afgelopen 2 jaar. Het valt ook te overwegen om enkel het klantenbestand over te nemen maar dat zal in overweging moeten gebeuren met de bestaande klanten.


Hard-groeiend start-up fulfilment centrum in Zeeland
Regio
Zeeland
Branche
Transport
Type
Te koop aangeboden
Omzet
1.000.000 - 2.500.000
Overname
N.o.t.k.
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.