Profiel nr. 103814

Speciaalzaak en webshop in e-sigaretten, e-liquids en accessoires

12/11/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Midden-Nederland

Ook interessant voor

Noord-Nederland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € 250.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Speciaalzaak (winkel) en verkoop via een eigen webshop. Het bedrijf bestaat al 8 jaar en is één van de eerste bedrijven die zich volledig richt op de verkoop van e-sigaretten, e-liquids, coils en accessoires aan de consument. De huidige winkel is ruim van opzet en is gevestigd in een winkelcentrum met voldoende parkeergelegenheid. De huidige eigenaar is ook eigenaar en producent van eigen e-liquid merken en beschikt daarvoor over de vereiste vergunningen. Ook de merkrechten, registratie en vergunning van 2 zelfgeproduceerde e-liquid merk lijnen worden te koop aangeboden


Activiteiten van het bedrijf

Het bedrijf verkoopt naast e-sigaretten, e-liquids, coils en accessoires ook huisparfums (geurolie, -stokjes en -kaarsen, diffusers en autoparfums), maar dit is maar een klein deel van de totale verkoop. De markt voor e-sigaretten groeit snel door wetgeving en innovatie. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf veel vaste klanten aan zich weten te binden.


Onderscheidend vermogen

Tabakssigaretten worden de komende jaren steeds duurder, de e-sigaret is veel goedkoper en  wint steeds meer aan populariteit. De consument is prijsbewust en gaat gezonder leven. Bedrijf is goed gesitueerd en bereikbaar en heeft een goede klantkring opgebouwd.  


Overig

Het bedrijf is geschikt voor een bestaand bedrijf dat uitbreiding zoekt in deze branche, vanwege mogelijke synergievoordelen. Het bedrijf is ook geschikt voor (startende) ondernemers met kennis en ervaring in deze branche. 


Speciaalzaak en webshop in e-sigaretten, e-liquids en accessoires
Regio
Midden-Nederland
Branche
Detailhandel Non-Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
100.000 - 250.000
Overname
0 - 100.000