Profile number 103814

Speciaalzaak en webshop in e-sigaretten, e-liquids en accessoires

12/11/2021 Date added

Located in

Midden-Nederland

Also interesting for this region (s)

Noord-Nederland

General information

Sector

Retail non-food

Type of company

Other

Legal entity

One - man business

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Growing

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

€ 100.000 - € 250.000

Asking price

€ 0 - € 100.000

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

Speciaalzaak (winkel) en verkoop via een eigen webshop. Het bedrijf bestaat al 8 jaar en is één van de eerste bedrijven die zich volledig richt op de verkoop van e-sigaretten, e-liquids, coils en accessoires aan de consument. De huidige winkel is ruim van opzet en is gevestigd in een winkelcentrum met voldoende parkeergelegenheid. De huidige eigenaar is ook eigenaar en producent van eigen e-liquid merken en beschikt daarvoor over de vereiste vergunningen. Ook de merkrechten, registratie en vergunning van 2 zelfgeproduceerde e-liquid merk lijnen worden te koop aangeboden


Company activities

Het bedrijf verkoopt naast e-sigaretten, e-liquids, coils en accessoires ook huisparfums (geurolie, -stokjes en -kaarsen, diffusers en autoparfums), maar dit is maar een klein deel van de totale verkoop. De markt voor e-sigaretten groeit snel door wetgeving en innovatie. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf veel vaste klanten aan zich weten te binden.


Unique selling points

Tabakssigaretten worden de komende jaren steeds duurder, de e-sigaret is veel goedkoper en  wint steeds meer aan populariteit. De consument is prijsbewust en gaat gezonder leven. Bedrijf is goed gesitueerd en bereikbaar en heeft een goede klantkring opgebouwd.  


Other

Het bedrijf is geschikt voor een bestaand bedrijf dat uitbreiding zoekt in deze branche, vanwege mogelijke synergievoordelen. Het bedrijf is ook geschikt voor (startende) ondernemers met kennis en ervaring in deze branche. 


Speciaalzaak en webshop in e-sigaretten, e-liquids en accessoires
Region
Midden-Nederland
Sector
Retail non-food
Type
For sale
Turnover
100.000 - 250.000
Overname
0 - 100.000