Menu

Profiel nr. 103508

Sterk groeiend verkeersbegeleidingsbedrijf gevestigd in Noord Nederland

21/03/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Nederland

Ook interessant voor

 • Oost-Nederland
 • Midden-Nederland
 • Noord-Holland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 100.000 - € 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het bedrijf is een dienstverlener op het gebied van verkeersbegeleiding. Het bedrijf was één van de pioniers op het gebied van verkeersbegeleiding begin deze eeuw. De laatste jaren is het bedrijf gegroeid tot 10 medewerkers in loondienst (voornamelijk 0 uren contracten). Echter staan er dagelijks zo'n 20-30 verkeersbegeleiders geplaatst op verschillende soorten opdrachten. Er wordt hierbij samengewerkt met collegabedrijven in de regio. 


Activiteiten van het bedrijf

De verkeersbegeleiders worden geplaatst bij evenementen (dit staat nu op een laag pitje vanwege de coronamaatregelen), bouwplaatsen en wegwerkzaamheden.  Naast verkeersbegeleiding worden er trainingen gegeven. Mede vanwege drukte en focus op de tak van verkeersbegeleiding is deze activiteit wat ondergesneeuwd. 


Onderscheidend vermogen

Het bedrijf onderscheidt zich door te opereren aan de bovenkant van de verkeersbegeleidingsmarkt. Qua tarieven zit het bedrijf iets hoger dan gemiddeld. Dit komt o.a. door het selectiebeleid m.b.t. personeel en de hoge eisen die de ondernemer stelt. Met name het omgaan met opdrachtgever en de verkeersdeelnemers is een speerpunt waar de ondernemer hoge(re) eisen stelt aan haar medewerkers. Het voordeel van het hanteren van hogere uurtarieven is dat er ook makkelijker personeel ingezet kan worden van collega-ondernemers met een verkeersbegeleidingsbedrijf waarbij er nog steeds een goede marge behaald kan worden. Mede door enkele grotere opdrachten is hier veelvuldig gebruik van gemaakt.


Overig

Er zijn op meerdere vlakken groeikansen. De opdrachten zijn er veelvuldig, op dit moment moet er regelmatig "nee" verkocht worden aan opdrachtgevers. Er worden dagelijks verkeersbegeleiders "gedetacheerd" van collega bedrijven wat ten koste gaat van de marge. Groei van het eigen personeelsbestand resulteert in een beter rendement.  Eén manier om aan geschikt personeel te komen (naast de reguliere wegen) kan door focus te leggen op de trainingen en cursussen en hiermee nieuwe personeelsleden aan je te binden.  Tevens biedt deze activiteit een aanvullende omzetstroom. De huidige ondernemer is een vakspecialist en in mindere mate een manager van personeel. Dit beperkt de groei van de onderneming. Daarom zijn we op zoek naar een geschikte MBI kandidaat of een strategische partner om het bedrijf verder uit te bouwen. Huidige eigenaar is welwillend om te zorgen voor een warme overdracht richting medewerkers, opdrachtgevers en samenwerkingspartners. 


Sterk groeiend verkeersbegeleidingsbedrijf gevestigd in Noord Nederland
Regio
Noord-Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
N.o.t.k.
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.