Menu

08/04/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Holland

Ook interessant voor

Heel Nederland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname
 • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

€ 100.000 - € 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Een cateringbedrijf, gespecialiseerd in BBQ. Met een gemotiveerd team delen wij sinds 2010 de passie voor mooi, origineel en vooral lekker eten. Dit doen wij met respect voor milieu, mens en dier. 

Wij BBQ-en het gehele jaar door, op onze grote, hout-gestookte BBQ’s. We zijn te vinden op (food)festivals, een aantal geselecteerde markten en bij bedrijven en particulieren voor BBQ-catering. Wij leveren graag maatwerk, waarbij we nooit concessies doen aan kwaliteit en originaliteit!

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot 1 van de grootste “exclusieve outdoor cateraars” van Nederland én België. Vanuit Alphen aan den Rijn werken we met zo’n 16 personen (in het hoogseizoen) aan onze missie. Daar hebben we inmiddels ruim 600m2 gevuld met onze 4 XXL BBQ’s, een professionele voorbereidingskeuken, de afwasstraat en daarbij natuurlijk een kantoor waar we het administratieve gedeelte afhandelen en sales bedrijven. Onze missie is: “Wij bereiden de lekkerste gerechten, voor de leukste mensen, op de leukste locaties.” Alle procedures/recepturen/werkwijzen zijn uitgedacht en vastgelegd, het bedrijf is instapklaar!


Activiteiten van het bedrijf

52 weken per jaar BBQ-en, in heel Nederland en Belgie. Bruiloften, bedrijfsfeesten van ca. 50 tot 800 personen. Nog enkele lucratieve markten en festivals. Verzorgen van lunches en diners. Uitgebreid netwerk voor cocktails, DJ's, decoratie, tenten, meubilair en dergelijken aanwezig.

Actief in het middel- tot hoge segment. Geen kiloknallers, geen 'veel-voor-weinig'. Wel: originele gerechten, herkenbare signatuur.


Onderscheidend vermogen

Altijd voorop in trends en ontwikkelingen. Nooit concessies aan kwaliteit en originaliteit. Een ijzersterk netwerk, heel veel vaste klanten, zowel zakelijk als particulier. Goede organische vindbaarheid. Prachtige brochures, menu's, groot portfolio (vaste) klanten. Goede huisstijl. Handboeken voor recepturen, werkwijzen en regelgeving.


Overig

Cateraars die de BBQ-niche willen bedienen. BBQers die van hun hobby hun werk willen maken. Ondernemers die extra kansen willen benutten, zaken als verhuur (meubilair, drankjes, muziek) hebben wij (bijna) altijd uitbesteed. Hier liggen groeikansen! Slagers die hun BBQ-activiteiten willen centreren: dit is je kans!


Toonaangevende BBQ-cateraar
Regio
Zuid-Holland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
0 - 100.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.