Profiel nr. 102366

Online marketing concept met vaste klanten op abonnement

11/12/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Gelderland

Ook interessant voor

  • Noord-Nederland
  • Overijssel
  • Midden-Nederland
  • West-Nederland
  • Zuid-Nederland

Algemene informatie

Branche

ICT-Dienstverlening

Soort bedrijf

ICT dienstverlening

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

In 2013 hebben we voor een klant in deze markt een website ontwikkeld en dit aangeboden met aanvullende diensten (zie activiteiten). Nadat dit succesvol bleek kwam er interesse vanuit meerdere soortgelijke klanten in deze markt. In 2014 is daarom het label opgericht en de dienstverlening gestandaardiseerd. Het model zoals het werkte bij de eerste klant werd vertaald naar een abonnementsmodel en werd uitgerold bij twee andere klanten (gemeenten) in dat jaar. Vandaag de dag bedienen we 10 gemeenten en stichtingen met het realiseren van meer omzet door (online) marketing.


Activiteiten van het bedrijf

Het bedrijf helpt klanten bij het aantrekken van meer publiek door het aanbieden van online dienstverlening. Dit bestaat uit een website, nieuwsbrief, social media en (online) marketing campagnes. Op deze manier bieden we een totaalpakket waarin we de klant volledig ontzorgen op dit gebied. Doordat de klanten onderling geen concurrenten zijn is veel van het materiaal herbruikbaar. Dit heeft vele voordelen in de uitvoeren en de opschaling van het concept.


Onderscheidend vermogen

De dienstverlening is specifiek gericht op een niche markt. Hierdoor kunnen we gerichte dienstverlening doen en zijn we uniek in de aanpak. Met deze aanpak kunnen we ons onderscheiden t.o.v. algemene online marketing dienstverleners. Door deze specifieke niche en het feit dat we al 7 jaar bestaan hebben we veel naamsbekendheid opgebouwd. 

Veel spelers in deze branche weten niet hoe ze de online activiteiten moeten aanmaken. Daarom bieden we een compleet pakket zodat alle online zaken geregeld zijn. Daarbij zijn sommige klanten al vele jaren klant wat zorgt voor een goede stabiele samenwerking.


Overig

Voor dit bedrijf zijn alle zaken geregeld qua communicatie en uitvoering. Denk daarbij een website, systeem, huisstijl, brochure, visitekaartjes, social accounts, telefoonnummers, domeinnamen, samenwerkingen etc. Het is dus volledig instap klaar.

Reden van verkoop is: de focus wordt op andere activiteiten gericht. Het bedrijf is klaar voor de volgende stap welke de huidige eigenaar niet wenst te maken.


Online marketing concept met vaste klanten op abonnement
Regio
Gelderland
Branche
ICT-Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
0 - 100.000

Dit profiel is door de gebruiker On-hold geplaatst. Er kan op dit moment niet op gereageerd worden.