11/09/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Brabant

Ook interessant voor

  • Noord-Nederland
  • Oost-Nederland
  • Midden-Nederland
  • West-Nederland
  • Limburg
  • Zeeland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Kampeer- en bungalowbedrijf

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € 250.000

Indicatie overnamebedrag

€ 500.000 - € 1.000.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

De groepsaccommodatie is in 1998 overgenomen door de huidige eigenaars. Er was destijds sprake van een eenvoudige kampeerboederij in de voormalige stallen van de oorspronkelijke boerderij. De huidige eigenaars hebben de accommodatie omgebouwd tot een moderne sfeervolle groepsaccommodatie voor maximaal 2 groepen (maximaal 24 en 32 personen).  De vraagprijs voor het bedrijf bedraagt € 950.000,00 kosten koper. Het bedrijf is verkocht onder voorbehoud (voorbehoud verkoop eigen woning)


Activiteiten van het bedrijf

De groepsaccommodatie in het kort: 

  • 2 moderne groepsaccommodaties. Accommodatie #1 met 32 bedden en accommodatie #2 met 24 bedden; 
  • Een groot terrein (circa 7.870 m2) met speeltoestellen en een kampvuurplaats. Het terrein is een heerlijke plek voor de gasten om gezellig samen te kunnen zijn en waar de kinderen lekker kunnen spelen; 
  • Een fijne bedrijfswoning met overdekt terras een ruime tuin die veel privacy biedt;
  • Een ruime loods (circa 125 m2) met timmerwerkplaats.

Onderscheidend vermogen

De groepsaccommodatie is een moderne groepsaccommodatie in het midden segment van de markt. De belangrijkste doelgroepen zijn families, vriendengroepen, scholen en verenigingen. Het is een sfeervolle groepsaccommodatie, gelegen directe aan natuurgebied De Bedafse Bergen in het buitengebied van Uden. De Bedafse Bergen is een 75 hectare groot natuurgebied met een zandverstuiving en zandruggen. De Bedafse Bergen maakt deel uit van het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant, De Maashorst. (www.bezoekdemaashorst.nl). De Maashorst is een bijzonder natuurgebied met afwisselende landschappen. Eén van de aspecten die het natuurgebied bijzonder maakt zijn de grote grazers die er rondlopen. Door de mooie ligging tegen de Bedafse Bergen liggen er in een straal van 500 meter diverse recreatiebedrijven, zoals: - Hullie, een dagrecreatief bedrijf met een ruim aanbod in spelen binnen en buiten; - De Pier, een moderne camping en bungalowpark; - De Vrije Teugel, een outdoor, horecabedrijf met hotel. Gasten van de groepsaccomodatie kunnen genieten van de prachtige natuur en hebben het nodige vertier in de omgeving, ook bij minder goed weer.


Overig

Namens de eigenaar zijn we op zoek naar een gegadigde die het recreatiebedrijf wil voortzetten. Daarbij krijgt hij of zij een prachtige woonplek in het buitengebied aan de rand van de natuur.  Het bedrijf kan eenvoudig zonder inzet van personeel geëxploiteerd worden. Voor de ondernemer resteert dan een prima inkomen. Voor een opvolger zijn er ook mogelijkheden om de exploitatie verder uit te bouwen door bijvoorbeeld maaltijden te gaan verzorgen of op zoek te gaan naar specifieke doelgroepen.


Afbeeldingen
Groepsaccommodatie te Uden
Regio
Noord-Brabant
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
100.000 - 250.000
Overname
500.000 - 1.000.000

Dit profiel is door de gebruiker On-hold geplaatst. Er kan op dit moment niet op gereageerd worden.