Profile number 101973

Groepsaccommodatie te Uden

11/09/2020 Date added

Located in

Noord-Brabant

Also interesting for this region (s)

  • Noord-Nederland
  • Oost-Nederland
  • Midden-Nederland
  • West-Nederland
  • Limburg
  • Zeeland

General information

Sector

Leisure

Type of company

Camping

Legal entity

Firm

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 100.000 - € 250.000

Asking price

€ 500.000 - € 1.000.000

Earnings before taxes

€ 0 - € 100.000


Company history/background

De groepsaccommodatie is in 1998 overgenomen door de huidige eigenaars. Er was destijds sprake van een eenvoudige kampeerboederij in de voormalige stallen van de oorspronkelijke boerderij. De huidige eigenaars hebben de accommodatie omgebouwd tot een moderne sfeervolle groepsaccommodatie voor maximaal 2 groepen (maximaal 24 en 32 personen). 

De vraagprijs voor het bedrijf bedraagt € 950.000,00 kosten koper.


Company activities

De groepsaccommodatie in het kort: 

  • 2 moderne groepsaccommodaties. Accommodatie #1 met 32 bedden en accommodatie #2 met 24 bedden; 
  • Een groot terrein (circa 7.870 m2) met speeltoestellen en een kampvuurplaats. Het terrein is een heerlijke plek voor de gasten om gezellig samen te kunnen zijn en waar de kinderen lekker kunnen spelen; 
  • Een fijne bedrijfswoning met overdekt terras een ruime tuin die veel privacy biedt;
  • Een ruime loods (circa 125 m2) met timmerwerkplaats.

Unique selling points

De groepsaccommodatie is een moderne groepsaccommodatie in het midden segment van de markt. De belangrijkste doelgroepen zijn families, vriendengroepen, scholen en verenigingen.

Het is een sfeervolle groepsaccommodatie, gelegen directe aan natuurgebied De Bedafse Bergen in het buitengebied van Uden. De Bedafse Bergen is een 75 hectare groot natuurgebied met een zandverstuiving en zandruggen. De Bedafse Bergen maakt deel uit van het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant, De Maashorst. (www.bezoekdemaashorst.nl). De Maashorst is een bijzonder natuurgebied met afwisselende landschappen. Eén van de aspecten die het natuurgebied bijzonder maakt zijn de grote grazers die er rondlopen. Door de mooie ligging tegen de Bedafse Bergen liggen er in een straal van 500 meter diverse recreatiebedrijven, zoals: - Hullie, een dagrecreatief bedrijf met een ruim aanbod in spelen binnen en buiten; - De Pier, een moderne camping en bungalowpark; - De Vrije Teugel, een outdoor, horecabedrijf met hotel. Gasten van de groepsaccomodatie kunnen genieten van de prachtige natuur en hebben het nodige vertier in de omgeving, ook bij minder goed weer.


Other

Namens de eigenaar zijn we op zoek naar een gegadigde die het recreatiebedrijf wil voortzetten. Daarbij krijgt hij of zij een prachtige woonplek in het buitengebied aan de rand van de natuur.  Het bedrijf kan eenvoudig zonder inzet van personeel geëxploiteerd worden. Voor de ondernemer resteert dan een prima inkomen. Voor een opvolger zijn er ook mogelijkheden om de exploitatie verder uit te bouwen door bijvoorbeeld maaltijden te gaan verzorgen of op zoek te gaan naar specifieke doelgroepen.


Groepsaccommodatie te Uden
Region
Noord-Brabant
Sector
Leisure
Type
For sale
Turnover
100.000 - 250.000
Overname
500.000 - 1.000.000

This profile has been put on-hold by the user. It cannot be responded to at this time.