Profiel nr. 101385

Detacheerder voor overheids- en onderwijspersoneel

22/04/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Midden-Nederland

Ook interessant voor

  • Noord-Nederland
  • Oost-Nederland
  • West-Nederland
  • Zuid-Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Uitzenden, detacheren

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

> 50

Type koper

  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

> 5.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 250.000 - € 500.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het ter overname aangeboden bedrijf, betreft een gerenommeerde dienstverlener in het werkveld van onder andere gemeenten, provincie en onderwijs. De onderneming werkt vanuit vier pijlers die haar dienstverlening typeren: Detacheren door talenten inzetten en verbinden. Advies, Team- en Organisatieontwikkeling. Opleiden, Trainen en Coachen. Werving & Selectie en Bemiddelen. Het bedrijf werkt altijd vanuit een partnership om samen te komen tot resultaat.


Activiteiten van het bedrijf

Het detacheert talenten, bouwt en onderhoudt flexibele talentenpools, komt met digitaliserings-innovaties, werven & selecteren, werkt samen met de opdrachtgevers aan strategische HR-ontwikkelingen, adviseert, ondersteunt bij persoonlijke- en teamontwikkeling en leidt op. De onderneming werkt met professionals die bij haar in dienst zijn en daarmee haar DNA doorleven en uitstralen. De combinatie van opleiden, advies en detacheren maakt hen dé partner in duurzaam veranderen. Het bedrijf is 6 jaar actief en geldt als een specialist en voorloper in deze markt.


Onderscheidend vermogen

De onderneming is financieel kerngezond, er zijn geen leningen aangegaan. Het bedrijf werkt vanuit de perceptie dat het de komende jaren steeds moeilijker wordt talenten te vinden voor organisaties: talenten zijn schaars. Vooral de publieke sector heeft het lastig. Het vinden van de juiste talenten wordt steeds moeilijker. Nog moeilijker is het vasthouden van de talenten. Het binden en boeien zit niet in de genen van de publieke sector. Wat het bedrijf uniek maakt is dat het detacheert vanuit de perceptie dat drijfveren en talenten bepalen of een medewerker succesvol is (en niet primair diploma’ s en ervaring) en dat de context wezenlijk is voor het succes van de medewerker. Altijd wordt de Talenten Motivatie Analyse (TMA) gebruikt om een match te maken tussen het (competentie)profiel van de medewerker en het gewenste profiel bij de opdracht. Door de sterke focus van de onderneming op de genoemde specialisaties heeft ze een sterke naam verkregen in de markt en draagt het kwaliteitskeurmerk van Nederlandse belangenverenigingen. Nieuwe opdrachten komen steeds vaker tot stand door mond tot mond reclame.  


Overig

De gezochte koper is een grotere onderneming waaraan het aangeboden bedrijf toegevoegd kan worden of in op gaat, dan wel een financiële koper die middels een buy & build strategie dit bedrijf aan een bedrijf in hun portfolio kan toevoegen.


Detacheerder voor overheids- en onderwijspersoneel
Regio
Midden-Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
> 5.000.000
Overname
N.o.t.k.