Menu

Specialisten in jouw regio

Marktlink Fusies en Overnames B.V.

Wismarsstraat 1
7418 BN Deventer

Telefoon
0570 - 60 70 00

Marktlink Fusies & Overnames is sinds 1996 één van de grootste onafhankelijke overnamespecialisten voor MKB-ondernemers in Nederland. Marktlink adviseert vanuit haar 5 kantoren in Nederland (Amsterdam, Deventer, Drachten, Gouda en ’s-Hertogenbosch) en 2 internationale kantoren (Antwerpen en Düsseldorf) met 75 medewerkers bij ongeveer 80 overnametransacties per jaar.
 
Marktlink is actief als onafhankelijk advieskantoor dat ondernemers begeleidt bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken, 'buy-outs' (MBO) en 'buy-ins' (MBI). Hiervoor beschikken zij over alle benodigde specialismen om een volledig traject, van eerste oriëntatie tot overdracht bij de notaris, op een professionele en deskundige wijze te kunnen verzorgen. Marktlink richt zich op het segment midden- en kleinbedrijf, zonder dat zij zich beperken tot specifieke branches.
 
Door het jaarlijks succesvol afronden van circa 80 overnametransacties heeft Marktlink in de afgelopen jaren een uitgebreid netwerk opgebouwd. Marktlink beschikt over een database met meer dan 25.000 bedrijven. Tevens heeft Marktlink nauwe contacten met banken, overnameadvieskantoren, participatiemaatschappijen, accountantskantoren en andere bedrijfsadviseurs. Marktlink deelt periodiek op anonieme basis haar profielen met een bestand van meer dan 8.000 relaties. Daarnaast ontvangt Marktlink ook het aanbod van haar relaties. Dit is informatie die veelal niet algemeen in de markt wordt uitgezet. Marktlink beschikt hiermee over een unieke database die exclusief voor klanten beschikbaar is. Naast haar internationale kantoren heeft Marktlink ook een uitgebreid netwerk via haar actieve lidmaatschap van Geneva Group International (GGI). Als exclusief geselecteerde overnamespecialist voor Nederland heeft Marktlink hiermee een zeer actieve en prominente rol in een wereldwijd netwerk van 150 overnamespecialisten in 40 landen.
 
Hoog succesratio
•    >95% slagingskans van de opdrachten die wij aannemen
•    Actieve benadering
•    Veel ervaring = 80­­­ transacties per jaar
 
Kwaliteit
•    Alle expertise onder één dak 
•    Gedisciplineerde projectaansturing
•    Vast team per opdracht = continuïteit
•    Onafhankelijk van derde partijen
•    Focus op transacties tussen 1 en 50 miljoen euro
 
Prijsstelling
•    Vaste prijs + prestatie-afhankelijke bonus
•    Marktlink en cliënt hebben derhalve een gelijk belang