Bedrijf verkopen in Noord-Holland

Overweeg je jouw bedrijf te verkopen in Noord-Holland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn actief sinds 2002 en sindsdien uitgegroeid tot het grootste bedrijfsovernameplatform van Nederland. Je kunt bij ons eenvoudig op zoek gaan naar kopers voor je bedrijf. Of je deze zoekt binnen Noord-Holland of daarbuiten maakt voor ons geen verschil. Wij opereren landelijk. Op onze website vind je bedrijven aangeboden en gevraagd in de sectoren agri-food, bouw, detailhandel, dienstverlening, gezondheidszorg, groothandel, horeca en recreatie, industrie, IT en transport. Heb je een onderneming in Noord-Holland en ben je op zoek naar een koper, dan helpen wij je graag om je bedrijf te verkopen.

Bedrijf verkopen in Noord-Holland – Alles wat je moet weten van A tot Z!

Whitepaper Bedrijf verkopen

Bij het verkopen van je bedrijf geldt: een goede voorbereiding is het halve werk. Wij helpen je hierbij met onze gratis whitepaper: Bedrijf verkopen - Alles wat je moet weten van A tot Z! Hierin beschrijven we stap voor stap wat je te wachten staat tijdens het bedrijfsovernametraject. Zo kom je goed beslagen ten ijs en vergroot je de kans op een succesvolle verkoop van je bedrijf aanzienlijk.

Download hier onze gratis whitepaper

Hoewel het sterk aan te raden is om op enig punt in het bedrijfsovernametraject een overnamespecialist in de arm te nemen, kun je ook veel zelf ondernemen bij het verkopen van je bedrijf in Noord-Holland. Dit kan je flink wat kosten besparen. 

Bedenk vooraf goed of je zelf aan de slag wilt gaan of dat je het hele traject liever uit handen geeft. In beide gevallen kunnen wij je van dienst zijn. Bedrijventekoop.nl beschikt over een groot netwerk van overnamespecialisten. We kunnen je in contact brengen met een betrouwbare specialist in je eigen regio. 

Wanneer je ervoor kiest om zoveel mogelijk zelf te ondernemen, dan helpen we je hier ook graag bij. Middels ons pakket 'Bedrijf verkopen' voorzien we je van alle benodigde informatie en kom je direct in contact met potentiële kopers door het plaatsen van een 100% anonieme advertentie.

Zelf aan de slag met je bedrijf verkopen

Er zijn een aantal zaken die je zelf kunt ondernemen bij het verkopen van je bedrijf. Een daarvan is het zoeken naar mogelijke kopers. Door zelf de touwtjes in handen te nemen, bespaar je flink wat kosten. Wij kunnen je daarbij helpen met ons speciaal samengestelde 'Bedrijf verkopen' pakket. Naast het plaatsen van een advertentie, voorzien we je van alle benodigde informatie- en procesdocumenten.

Verkoop hier zelf je bedrijf via ons
Bedrijf verkopen

Een bedrijfsovernameadviseur inschakelen

Een overnameadviseur kan je begeleiden tijdens het hele overnametraject of bepaalde delen voor je oppakken. Welke delen dat zijn bepaal je zelf. Een overnameadviseur kan bijvoorbeeld een waardebepaling uitvoeren of je bijstaan bij de onderhandelingen met potentiële kopers. Bedrijventekoop.nl beschikt over een groot netwerk van overnameadviseurs in Noord-Holland. Vind bij ons een betrouwbare adviseur in je eigen regio.

Vind hier een geschikte adviseur
Bedrijfsovernameadviseur Bedrijventekoop.nl

Feiten over Noord-Holland:

  • De provincie telde op 1 november 2019; 2.877.909 inwoners
  • Noord-Holland heeft een totaal oppervlakte van 4.092 km² waarvan 2.662 km² aan land
  • Daarmee heeft de provincie een bevolkingsdichtheid van 1.082 inwoners per km²
Noord-Holland doet het op economisch vlak goed, gemiddeld zelfs beter dan andere provincies. Mede door de  metropoolregio Amsterdam en daarnaast de aanwezigheid van veel ruimte en groen is de provincie aantrekkelijk voor bedrijven. Noord-Holland investeert in aantrekkelijke en duurzame werklocaties en in een ondernemersklimaat waarin ruimte is voor kennisontwikkeling en innovaties. Daarnaast spant de provincie zich in voor een uitstekende digitale infrastructuur en een sterke en duurzame agrarische sector.
 
Haarlem is de provinciehoofdstad, de grootste stad is Amsterdam. In Noord-Holland bevindt zich Amsterdam Airport Schiphol. Dit is de grootste luchthaven van Nederland en de op twee na grootste luchthaven van Europa.
Kijkend naar het bedrijfsleven in Noord-Holland zien we dat de meeste bedrijven actief zijn in de zakelijke dienstverlening. Noord-Holland heeft een kustlijn van 333 km. Hier is voldoende ruimte voor handel, horeca en recreatie.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Indien we de bevolking van Noord-Holland onder te loep nemen zien we dat in 2019 de bevolking verdeeld was volgens onderstaand staatje:

Noord-Holland afbeelding

Wat moet je nog weten over een bedrijf verkopen in Noord-Holland?

 
Ben je nog in de oriënterende fase? Dan kan het helpen om het boek Bedrijf verkopen? te lezen. Dit boek wordt door Bedrijventekoop.nl kosteloos digitaal aangeboden. Hier kan je de aanvraag voor het boek invullen.
 
Benieuwd naar de waarde van je bedrijf voordat je het gaat verkopen in Noord-Holland? Doe dan hier eerst een gratis waardebepaling. Na het invullen van de waarderingsmodule krijg je een indicatie van de waarde van je bedrijf.
 
Ook indien een kandidaat-koper zich reeds heeft gemeld.  Is het raadzaam om het boek bedrijf verkopen? te lezen. In dit boek komen de aspecten die komen kijken bij het verkopen van je bedrijf aan bod. Bedrijventekoop.nl biedt een gratis e-book aan. Bij het plaatsen van een verkoopprofiel ontvang je tevens een fysiek exemplaar van het boek.
Kunnen wij je helpen?
Angelique staat je graag te woord

Kies je er voor om het traject uit handen te geven?

 
Indien je op enig moment toch kiest voor het inschakelen van een adviseur, helpen wij je graag bij je zoektocht naar een geschikte adviseur. Bedrijventekoop.nl heeft een specialistenpagina waarop per regio geschikte specialisten te vinden zijn. Zij kunnen je geheel of gedeeltelijk ondersteunen bij de verkoop van jouw onderneming.