Bedrijf verkopen in Limburg

Ondernemer in Limburg en heb je plannen je bedrijf te verkopen? Dan helpen wij je graag in je zoektocht naar een passende koper voor jouw bedrijf. Bedrijventekoop.nl is het grootste bedrijfsovernameplatform van Nederland en wij brengen op een laagdrempelige manier vraag naar en aanbod van bedrijven samen. Plaats nu je anonieme advertentie op Bedrijventekoop.nl en kom in contact met de potentiële koper van jouw bedrijf. Wij bieden een oplossing als je op zoek bent naar een MBI-kandidaat, een strategische overnamekandidaat of als je een gedeelte van je bedrijf wilt verkopen. Dat doen we in Limburg maar ook in de rest van Nederland. 

Bedrijf verkopen in Limburg - gratis whitepaper

Whitepaper Bedrijf verkopen

Je bedrijf verkopen is voor veel ondernemers geen dagelijkse kost. Om hier goed voorbereid aan te beginnen hebben wij een gratis whitepaper opgesteld: Bedrijf verkopen - Alles wat je moet weten van A tot Z! In dit document worden alle stappen beschreven en voorzien we je van handige tips. Na het lezen van het document ben je op de hoogte van de te nemen stappen en weet je wat je te wachten staat. 

Download hier onze gratis whitepaper

Gedurende het traject van bedrijf verkopen kan je ervoor kiezen om verschillende zaken zelf op te pakken of een externe adviseur in te schakelen. Maak voor jezelf duidelijk wat je wil. In beide gevallen kan Bedrijventekoop.nl je helpen. Wij beschikken over een groot netwerk van deskundige adviseurs. Daarnaast kunnen wij je ook voorzien van diverse handvatten om zelf je bedrijf te verkopen. Dit start al bij het plaatsen van een anonieme advertentie op onze website. 

Zelf je bedrijf verkopen

Neem je de stap om over te gaan tot verkoop van je bedrijf, dan zijn er veel zaken die je zelf op kan pakken. Jij weet als ondernemer het meeste over je bedrijf. Bedrijventekoop.nl helpt je vervolgens met het plaatsen van de anonieme advertentie op Bedrijventekoop.nl en de benodigde informatie- en procesdocumenten. Dit is allemaal onderdeel van het pakket "Bedrijf verkopen" speciaal ontwikkeld voor ondernemers die zelf willen starten met de verkoop van hun bedrijf. 

Zelf verkopen via bedrijventekoop.nl
Bedrijf verkopen

Een adviseur inschakelen

Wil je tijdens het traject van bedrijf verkopen bijgestaan worden door een deskundige bedrijfsovernameadviseur? Dan verwijzen wij je graag door. Wij beschikken over een groot netwerk van betrouwbare specialisten die je graag bij willen staan tijdens het gehele overnametraject of juist delen hiervan. Zo kan je er ook voor kiezen alleen een waardering uit te laten voeren door een deskundige of juist bij de onderhandelingen een adviseur in het traject te betrekken. Wij brengen je graag in contact met adviseurs in Limburg.

Vind hier een geschikte adviseur
Bedrijfsovernameadviseur Bedrijventekoop.nl

Feiten over Limburg

  • De totale oppervlakte van Limburg is 2.209,85 km² waarvan 2.146,61 km² land en 63,24 km² water.
  • De bevolkingsdichtheid is 693 personen per km²
  • Het aantal inwoners is 1.117.248 waarvan 554.602 mannen 562.535 vrouwen.
 

De identiteit van Limburg

De provincie Limburg streeft naar een excellent leef- en vestigingsklimaat dat aantrekkelijk is voor inwoners, bedrijven en bezoekers. 
 
Limburg is door de gunstige ligging binnen Europa een toplocatie voor bedrijven met een internationale afzetmarkt. De snelwegen, spoorverbindingen, rivier en kanaal hebben allemaal directe verbindingen tussen West- en Centraal Europa. Dit zorgt voor een ideale logistieke infrastructuur en geven bedrijven een goede reden om zich in Limburg te vestigen. Daarnaast is Airport Maastricht-Aachen in de Euregio een belangrijke schakel in het goederen- en passagiersvervoer per vliegtuig.
 
Een belangrijk logistiek knooppunt in Limburg ligt in Venlo en omgeving. Tradeport Venlo is naast de Barge container terminal aan het Julianakanaal in Born kloppende hart van Noord-Limburg.
 

 

Wat doet de provincie Limburg voor bedrijven?

  • De Provincie Limburg heeft verschillende subsidie regelingen voor groei en innovatie waarvan ondernemers gebruik kunnen maken. De regelingen zijn niet alleen gericht op industrie maar ook op de land- en tuinbouw, creatieve en toeristische sector.
  • Er zijn ook een aantal websites waar ondernemers vragen kunnen stellen aan aangesloten partners waaronder gemeenten, kennisinstellingen en LIOF. De experts binnen die organisaties zijn digitaal beschikbaar voor de ondernemers met vraagstukken.
  • De mogelijkheden die de provincie biedt zijn helder en ingericht op de diversiteit van de ondernemingen in Limburg.

Wat moet ik weten over een bedrijf verkopen in Limburg?
 

Ben je nog in de oriënterende fase? Dan kan het helpen om het boek Bedrijf (ver)kopen te lezen. Dit boek wordt door Bedrijventekoop.nl kosteloos digitaal aangeboden. Hier kan je de aanvraag voor het boek invullen.

 

Ik heb contact met een ondernemer die mijn bedrijf wil kopen, wat nu?
 

Ook op dit moment is het gratis boek van Bedrijventekoop.nl erg handig, hierin staat het hele verkoop- en aankoopproces stap voor stap beschreven. Wil je liever de verkoop met een adviseur samen behandelen? De aangesloten adviseurs van Bedrijventekoop.nl vind je hier. Zij kunnen je geheel of gedeeltelijk bijstaan met de verkoop van jouw onderneming.

 

Hulp nodig?
Angelique staat je graag te woord