Bedrijf kopen Limburg

Wil jij een bedrijf kopen in Limburg? Bedrijventekoop.nl brengt je snel in contact met verkopende partijen uit Limburg en de rest van Nederland. Een bedrijf kopen kan je doen vanuit verschillende overwegingen. Namelijk een uitbreiding van huidige activiteiten, het zoeken naar een MBI-mogelijkheid en ter investering. Als hét grootste bedrijfsovernameplatform van Nederland vinden wij dé ideale partner voor je in Limburg.

Bedrijf kopen

Bedrijf kopen Limburg

De meeste bedrijfsovernames vinden plaats via een eigen netwerk. Ga dus zowel in je zakelijke als privé omgeving op zoek om een bedrijf te kopen. Geef duidelijk aan dat je hierna op zoek bent. Verder kan je altijd via LinkedIn je bereik vergroten. De volgende stap is om via een bedrijfsovernameplatform een bedrijf in Limburg te kopen. En laten wij nou net even hét grootste bedrijfsovernameplatform van de Benelux zijn!

Aanbod bedrijven

Ons aanbod

Schakel (tijdig) een adviseur in

Als bedrijfsovernameplatform snappen wij dat een bedrijf kopen in Limburg geen dagelijkse kost is. Daarom vinden wij het van belang dat je door het gehele traject voldoende begeleiding krijgt. Zo kan je ervoor kiezen om veel zaken zelf op te pakken. Of om tóch een adviseur in de arm te nemen. Welk geval voor jou van toepassing is? Dat maakt bij Bedrijventekoop.nl niet uit! Zo beschikken wij over een groot netwerk van deskundigen adviseurs. Maar bieden wij je ook diverse handvaten om zelf een bedrijf te kopen.

Onze adviseurs
que-incluye-contrato-de-negocio-comprar-bizalia

Zelf een bedrijf kopen

Bij een bedrijf kopen in Limburg kan je veel zelf doen. Het is hierbij verstandig om allereerst een zoekprofiel op te stellen. Stel voor jezelf de vraag wat voor type bedrijf je wilt overnemen. Hierbij dien je ook na te gaan welke werkzaamheden hier vervolgens (dagelijks) bij komen kijken. Onderstaand hebben wij enkele vragen neergezet die je jezelf hierbij kan stellen.

 • Wat vind je leuk?
 • Waar ben je goed in?
 • Welke uitdagingen wil je aangaan?
 • Waar krijg je energie van?
 • Wat kost je met name energie?
Nadat je bovenstaande punten voor jezelf helder hebt kan je verder gaan met je zoekprofiel. Denk na over de overnameprijs, de branche waarin het bedrijf actief is. De regio waarin het bedrijf gevestigd is. Het aantal personeelsleden. De omzet. En tenslotte of je een webshop, óf een fysiek bedrijfspand wilt kopen. Wij helpen je graag bij deze (lastige) keuzes.
 
Een ander hulpmiddel die je kan inzetten om een bedrijf kopen in goede banen te leiden is een ondernemingsplan. Hierin komen verschillende factoren naar voren die een rol spelen in het in het koopproces. Doe onderzoek of je als persoon geschikt bent om een bedrijf over te nemen. Wat de markt- en toekomstverwachtingen zijn. En wat de financiële haalbaarheid voor jou als ondernemer is.
 
Plaats profiel
Bedrijf kopen Bedrijventekoop.nl

Bedrijf kopen in Limburg

Natuurlijk wil je als ondernemer weten in wat voor een omgeving je terecht komt. Wil je een bedrijf kopen in Limburg? Dan moet je weten in wat voor provincie je terecht komt. En hoe het ondernemerslandschap vormgegeven is.
 • Oppervlakte 2.209,85 km² (waarvan 2.146,61 km² land en 63,24 km² water)
 • Bevolkingsdichtheid 693 personen per km²
 • 1.117.248 inwoners (554.602 mannen en  562.535 vrouwen)
Als je een bedrijf koopt in Limburg kom je in een goed leef- en vestigingsklimaat terecht dat zowel voor inwoners, bedrijven als bezoekers een aantrekkelijke omgeving biedt. Waarom?
 • Gunstige ligging binnen Europa
 • Toplocatie voor bedrijven met internationale afzetmarkt
 • Snelwegen, spoorverbindingen, rivier en kanaal hebben directe verbindingen tussen West- en Centraal Europa
 • Ideale logistieke infrastructuur
 • Airport Maastricht-Aachen in Euregio belangrijke schakel in goederen- en passagiersvervoer per vliegtuig
Verder kan Venlo worden gezien als belangrijk logistiek knooppunt. Zo is Tradeport Venlo naar de Barge container terminal aan het Julianakanaal in Born het spreekwoordelijk kloppende hart van Noord-Limburg.
 
Provincie Limburg heeft verder verschillende subsidieregelingen voor groei en innovatie waarvan ondernemers gebruik kunnen maken. Voor wie deze regelingen gericht zijn? Industrie, land- en tuinbouw, creatieve en toeristische sector.
 

Koop jij een bedrijf in Limburg?

Heb jij interesse om daadwerkelijk een bedrijf in Limburg te kopen? Dan komen wij graag met je in contact. Plan vrijblijvend een gratis belafspraak in om de situatie in kaart te brengen én alle vragen te beantwoorden. Indien nodig voorzien wij je nog van de juiste handvaten óf brengen wij je in contact met een bedrijfsovernameadviseur. Hierdoor ben je ten alle tijden in staat om een bedrijf op de juiste wijze te kopen in het prachtige heuvellandschap dat Limburg te bieden heeft.
Wil jij meer weten?
Wij gaan graag met je in gesprek