Menu

Profiel nr. 68172

Partner (MBI) adviesorganisatie met focus digitalisering lokale overheden

12/06/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Midden-Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Economische en organisatieadviesbureau

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

10 - 25

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

1.000.000 - 2.500.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

100.000 - 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Onze klant is een ambitieuze adviesorganisatie die zich richt op de digitalisering van lokale overheden. Hoogopgeleide gedreven professionals helpen klanten met de uitdagingen en mogelijkheden die digitalisering, RPA en veranderende wetgeving bieden. Ze staan bekend als professionele overheidsexperts, die het lef hebben om samen met klanten te innoveren. Er is een ambitieuze groeidoelstelling geformuleerd om naar ongeveer 50 consultants te verdubbelen met de beste consultants in de markt.  Alle lichten staan op groen om deze doelstelling te behalen en we zoeken een partner om deze operatie tot een succes te maken.De dienstverlening bestaat uit detachering, projecten en adviestrajecten. De lat ligt hoog wat betreft kennisontwikkeling, ambities en productiviteit bij klanten.


Overig

De middels een Management Buy In (MBI) gezochte partner heeft minstens 10 jaar leidinggevende ervaring in consultancy en/of procesmanagement. 

Groei zal voornamelijk liggen in uitbreiding van de huidige adviesdiensten binnen de decentrale overheid, inclusief het bedenken en introduceren van nieuwe serviceconcepten. Hij/zij bouwt het team verder uit en brengt rust, zorgt voor synergie tussen de verschillende teams. Iemand die begrijpt hoe je binnen een consultancy organisatie opereert en klanten en medewerkers bindt.  

Je straalt senioriteit uit en hebt een natuurlijk overwicht, maar voelt ook verantwoordelijkheid en geeft het juiste voorbeeld aan de consultants. Je bent een meewerkend voorman met echte belangstelling voor klanten en collega's, zonder perse in het middelpunt van de waardering te hoeven staan.