Partner (MBI) adviesorganisatie met focus digitalisering lokale overheden

Midden-Nederland

Algemene informatie

Branche:
Dienstverlening

Soort bedrijf:
Economische en organisatieadviesbureau

Rechtsvorm:
BV

Transactievorm:
Nader te bepalen

Type koper:

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname

Levensfase onderneming:
Groeiend


Financiële informatie

Omzet indicatie:
1.000.000 - 2.500.000

Resultaat voor belasting:
100.000 - 250.000

Indicatie overnamebedrag:
N.o.t.k.

Aantal medewerkers (in FTE):
10 - 25


Bedrijfshistorie / achtergrond

Onze klant is een ambitieuze adviesorganisatie die zich richt op de digitalisering van lokale overheden. Hoogopgeleide gedreven professionals helpen klanten met de uitdagingen en mogelijkheden die digitalisering, RPA en veranderende wetgeving bieden. Ze staan bekend als professionele overheidsexperts, die het lef hebben om samen met klanten te innoveren. Er is een ambitieuze groeidoelstelling geformuleerd om naar ongeveer 50 consultants te verdubbelen met de beste consultants in de markt.  Alle lichten staan op groen om deze doelstelling te behalen en we zoeken een partner om deze operatie tot een succes te maken.De dienstverlening bestaat uit detachering, projecten en adviestrajecten. De lat ligt hoog wat betreft kennisontwikkeling, ambities en productiviteit bij klanten.


Overig

De middels een Management Buy In (MBI) gezochte partner heeft minstens 10 jaar leidinggevende ervaring in consultancy en/of procesmanagement. 

Groei zal voornamelijk liggen in uitbreiding van de huidige adviesdiensten binnen de decentrale overheid, inclusief het bedenken en introduceren van nieuwe serviceconcepten. Hij/zij bouwt het team verder uit en brengt rust, zorgt voor synergie tussen de verschillende teams. Iemand die begrijpt hoe je binnen een consultancy organisatie opereert en klanten en medewerkers bindt.  

Je straalt senioriteit uit en hebt een natuurlijk overwicht, maar voelt ook verantwoordelijkheid en geeft het juiste voorbeeld aan de consultants. Je bent een meewerkend voorman met echte belangstelling voor klanten en collega's, zonder perse in het middelpunt van de waardering te hoeven staan.


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.