Menu

Profiel nr. 68037

Start je eigen Bed & Breakfast in de hoogst bewoonbare gemeente van Europa

14/05/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Europa

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Bed & Breakfast

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Startend

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

250.000 - 500.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Saint-Véran, bekend als een van de mooiste plaatsjes in heel Frankrijk (zg. ‘Les Plus Beaux Villages de France), bieden wij een woon-winkelpand aan op een perceel van ca.950 m2. Betreffend woon-winkelpand kan getransformeerd worden naar een Gîte.

Saint-Véran is een gemeente in het Franse departement Hautes-Alpes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur) en telt ca. 300 inwoners. De plaats maakt deel uit van het arrondissement Briançon. Saint-Véran en is de op twee na hoogste gemeente van Europa, na Trepalle in Italië en Juf in Zwitserland. Het centrum ligt op ruim 2040 m hoogte. Saint Véran is sowieso de hoogst bewoonbare gemeente van Europa.

De huidige indeling is als volgt:

  • Begane grond: kleine winkelruimte (ca. 30m2), werkplaats (ca. 15m2), technische ruimte (boiler, meterkast etc.), kelder (ca. 3 m2), toilet met wastafel en 2 leegstaande ruimtes van ruim 8m2.
  • 1e verdieping: entree, woonkamer (ca. 27 m2), keuken met eethoek (ca. 12 m2), slaapkamer (ca. 8,5 m2) en veranda (ca.12 m2)
  • 2e verdieping: 3 slaapkamers (van ca. 9 m2), mogelijkheid voor extra slaapkamer, toilet, badkamer met douche en ligbad en een dubbele wastafel (ca.12m2).

Overig

Prijs € 325.000,- KK

Heeft u interesse in dit object en beschikt u over voldoende eigen middelen ten aanzien van de koopsom, reageer dan middels het reactieformulier.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat bovenstaande informatie ietwat summier voor u is. Dit heeft alles te maken met het feit dat desbetreffend object door ons wordt aangeboden vanuit het stille circuit en uiterste discretie wordt verlangd door de verkopende partij. Om u nader te kunnen informeren is dan ook een getekende geheimhoudingsverklaring benodigd.  

NB. Goed om te weten is dat wij u in Frankrijk begeleiden door Nederlands, Frans en/of Engels sprekende partners.