Start je eigen Bed & Breakfast in de hoogst bewoonbare gemeente van Europa

Europa

Algemene informatie

Branche:
Horeca en recreatie

Soort bedrijf:
Bed & Breakfast

Rechtsvorm:
N.v.t.

Transactievorm:
Nader te bepalen

Type koper:

  • Strategische overname
  • Investeerder

Levensfase onderneming:
Startend


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
250.000 - 500.000

Aantal medewerkers (in FTE):
0


Bedrijfshistorie / achtergrond

Saint-Véran, bekend als een van de mooiste plaatsjes in heel Frankrijk (zg. ‘Les Plus Beaux Villages de France), bieden wij een woon-winkelpand aan op een perceel van ca.950 m2. Betreffend woon-winkelpand kan getransformeerd worden naar een Gîte.

Saint-Véran is een gemeente in het Franse departement Hautes-Alpes (regio Provence-Alpes-Côte d'Azur) en telt ca. 300 inwoners. De plaats maakt deel uit van het arrondissement Briançon. Saint-Véran en is de op twee na hoogste gemeente van Europa, na Trepalle in Italië en Juf in Zwitserland. Het centrum ligt op ruim 2040 m hoogte. Saint Véran is sowieso de hoogst bewoonbare gemeente van Europa.

De huidige indeling is als volgt:

  • Begane grond: kleine winkelruimte (ca. 30m2), werkplaats (ca. 15m2), technische ruimte (boiler, meterkast etc.), kelder (ca. 3 m2), toilet met wastafel en 2 leegstaande ruimtes van ruim 8m2.
  • 1e verdieping: entree, woonkamer (ca. 27 m2), keuken met eethoek (ca. 12 m2), slaapkamer (ca. 8,5 m2) en veranda (ca.12 m2)
  • 2e verdieping: 3 slaapkamers (van ca. 9 m2), mogelijkheid voor extra slaapkamer, toilet, badkamer met douche en ligbad en een dubbele wastafel (ca.12m2).

Overig

Prijs € 325.000,- KK

Heeft u interesse in dit object en beschikt u over voldoende eigen middelen ten aanzien van de koopsom, reageer dan middels het reactieformulier.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat bovenstaande informatie ietwat summier voor u is. Dit heeft alles te maken met het feit dat desbetreffend object door ons wordt aangeboden vanuit het stille circuit en uiterste discretie wordt verlangd door de verkopende partij. Om u nader te kunnen informeren is dan ook een getekende geheimhoudingsverklaring benodigd.  

NB. Goed om te weten is dat wij u in Frankrijk begeleiden door Nederlands, Frans en/of Engels sprekende partners.


Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen over dit profiel. Het enige wat je hoeft te doen is het reactieformulier in te vullen en wij brengen je direct in contact met de (ver)kopende partij. In het reactieformulier is ruimte om al je vragen te stellen.

Je gegevens zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.