Profiel nr. 64813

Onderneming in hekwerken

20/06/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Limburg

Algemene informatie

Branche

Industrie

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

500.000 - 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

500.000 - 1.000.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond
Het bedrijf bestaat al meer dan 25 jaar en heeft in haar branche een uitstekende naamsbekendheid opgebouwd.

Activiteiten van het bedrijf
Ter overname wordt aangeboden een gespecialiseerd bedrijf in het produceren en plaatsen van hekwerken en afrasteringen, gevestigd in Limburg. De onderneming heeft langjarige ervaring op het gebied van ontwerp, productie en plaatsen van sier- en beveiligingshekwerken en afrasteringen. Voorts biedt de onderneming de mogelijkheid van onderhoud en reparatie van hekwerken.

Onderscheidend vermogen
De stabiele omzet bedraagt al jaren ± € 650.000,-. De onderneming kent een uitgebreide klantenkring in voornamelijk Limburg en Noord Brabant.

Overig
Het verdient de voorkeur dat het functionele bedrijfspand (2009) onderdeel uitmaakt van de transactie. Het onroerend goed bestaat uit een kantoorgedeelte, showroom, werkplaats en magazijnruimten waarbij voldoende parkeerfaciliteit voorhanden is. Een gedeelte van het onroerend goed wordt verhuurd aan derden. Naast een groot aantal particuliere opdrachtgevers heeft de onderneming een groot aantal bedrijfsmatige klanten en overheden. Naast de twee aandeelhouders zijn er thans 3 medewerkers in dienst. Het betreft een goed geoutilleerd bedrijf. Onderneming wordt aangeboden i.v.m. de leeftijd van de ondernemers. Ondernemers zijn bereid, indien gewenst, om nog een nader te bepalen periode de koper te blijven begeleiden.