Onderneming in hekwerken

Limburg

Algemene informatie

Branche:
Industrie

Rechtsvorm:
B.V.

Soort bedrijf:
Overig

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
500.000 - 1000.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
500.000 - 1000.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Bedrijfshistorie / achtergrond
Het bedrijf bestaat al meer dan 25 jaar en heeft in haar branche een uitstekende naamsbekendheid opgebouwd.

Activiteiten van het bedrijf
Ter overname wordt aangeboden een gespecialiseerd bedrijf in het produceren en plaatsen van hekwerken en afrasteringen, gevestigd in Limburg. De onderneming heeft langjarige ervaring op het gebied van ontwerp, productie en plaatsen van sier- en beveiligingshekwerken en afrasteringen. Voorts biedt de onderneming de mogelijkheid van onderhoud en reparatie van hekwerken.

Onderscheidend vermogen
De stabiele omzet bedraagt al jaren ± € 650.000,-. De onderneming kent een uitgebreide klantenkring in voornamelijk Limburg en Noord Brabant.

Overig

Het verdient de voorkeur dat het functionele bedrijfspand (2009) onderdeel uitmaakt van de transactie. Het onroerend goed bestaat uit een kantoorgedeelte, showroom, werkplaats en magazijnruimten waarbij voldoende parkeerfaciliteit voorhanden is. Een gedeelte van het onroerend goed wordt verhuurd aan derden. Naast een groot aantal particuliere opdrachtgevers heeft de onderneming een groot aantal bedrijfsmatige klanten en overheden. Naast de twee aandeelhouders zijn er thans 3 medewerkers in dienst. Het betreft een goed geoutilleerd bedrijf. Onderneming wordt aangeboden i.v.m. de leeftijd van de ondernemers. Ondernemers zijn bereid, indien gewenst, om nog een nader te bepalen periode de koper te blijven begeleiden.Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.