Profiel nr. 64691

Winstgevende bouwmarkt

08/02/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Doe-het-zelf / bouwmarkt

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiƫle informatie

Omzet indicatie

2.500.000 - 5.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Activiteiten van het bedrijf

De formule betreft verkoop van het totale doe-het-zelf assortiment met het accent op decoratieve producten. De formule ondersteunt de franchisenemer op het gebied van alle reclame-uitingen, automatisering, winkelinrichting, verkoopondersteuning en bijscholing. Type samenwerking is hard franchise. 


Onderscheidend vermogen

Inmiddels zijn bijna alle vestigingen omgebouwd naar het nieuwe Deco concept. De formule maakt deel uit van de Praxis-groep en is daarmee een onderdeel van Maxeda. De franchiseonderneming heeft een landelijke uitstraling, maar biedt ruimte aan voor individueel ondernemerschap. 


Overig

Als ondernemer krijg je alle ruimte voor je eigen initiatieven op de lokale markt. Voor aanvang krijgt u een stage in een van onze vestigingen. Het gemiddelde omzet per vestiging ligt tussen de €2.600.000 en €3.000.000. Het gemiddeld aantal werknemers is 7-12 fte. Het gaat om een winstgevende en gunstig gelegen bouwmarktvestiging in Breda met voldoende parkeergelegenheid. De huidige ondernemer biedt deze vestiging vanwege gezondheidsredenen ter overname aan.