Winstgevende bouwmarkt

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Franchise

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Doe-het-zelf

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
2.500.000 - 5.000.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
Vertrouwelijk

Aantal medewerkers (in FTE):
5 - 10


Activiteiten van het bedrijf

De formule betreft verkoop van het totale doe-het-zelf assortiment met het accent op decoratieve producten. De formule ondersteunt de franchisenemer op het gebied van alle reclame-uitingen, automatisering, winkelinrichting, verkoopondersteuning en bijscholing. Type samenwerking is hard franchise. 


Onderscheidend vermogen

Inmiddels zijn bijna alle vestigingen omgebouwd naar het nieuwe Deco concept. De formule maakt deel uit van de Praxis-groep en is daarmee een onderdeel van Maxeda. De franchiseonderneming heeft een landelijke uitstraling, maar biedt ruimte aan voor individueel ondernemerschap. 


Overig

Als ondernemer krijg je alle ruimte voor je eigen initiatieven op de lokale markt. Voor aanvang krijgt u een stage in een van onze vestigingen. Het gemiddelde omzet per vestiging ligt tussen de €2.600.000 en €3.000.000. Het gemiddeld aantal werknemers is 7-12 fte. Het gaat om een winstgevende en gunstig gelegen bouwmarktvestiging in Breda met voldoende parkeergelegenheid. De huidige ondernemer biedt deze vestiging vanwege gezondheidsredenen ter overname aan.Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.