Profiel nr. 64559

TNO proof ontwikkelde gezondsheids-app

29/06/2016 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

ICT-Dienstverlening

Soort bedrijf

ICT dienstverlening

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

2.500.000 - 5.000.000

Indicatie overnamebedrag

250.000 - 500.000

Resultaat voor belasting

500.000 - 1.000.000


Activiteiten van het bedrijf
Met de App kunnen werkgevers ziekteverzuim onder hun medewerkers terugdringen zodat medewerkers fitter, vitaler, gelukkiger zijn waardoor hun productiviteit toeneemt evenals de winsten van de onderneming. Werknemers krijgen toegang via hun Smartphone op App waar zij inzicht hebben in hun gezondheid en hun stressniveau en waarbij zij online verbeteracties krijgen van een coach en de mogelijkheid hebben om zich te wenden tot persoonlijke coaching. De Stress App is TNO gevalideerd en daarmee uniek en onderscheidend! De App biedt een complete gezondheidsondersteuning (o.a. gewicht, vet- en vetpercentage, hartslag, bloeddruk, cholesterol, stress en gemoedstoestand, beweging), welke in tegenstelling tot de traditionele gezondheidsapps te combineren is met gezondheidsmetingen, resultaatanalyses, gezondheidstesten en uitdagingen, activiteiten en evenementen. De App is mogelijk via een aantal abonnementsvormen waarbij in de meest uitgebreide versie toegang tot een team van experts als o.a. Yvonne van Gennip en Esther Schouten op het gebied van coaching, fysio, diëtiste etc.

Overig

Voor 2016 is een omzet geprognosticeerd van 1,2 MLN met een EBITDA van 50k.
Voor jaar 2017 wordt een omzet geprognosticeerd van 2,7 MLN met een EBITDA van 608k.

Er zijn diverse lopende projecten (contracten en contacten) met semi-overheidsinstellingen, verzekeraars, arbodiensten etc. Financieringsbehoefte: € 350.000,- ten behoeve van marketing en innovatie. Eind 2016 additioneel € 175.000,- ten behoeve van internationalisering.

Tegenprestatie: Lening met 8% rendement te converteren naar nog nader overeen te komen aandelenbelang en/of financiering tegen direct aandelenbelang. Gewenst is een “dedicated” hands-on investeerder/aandeelhouder, met aanwezig netwerk, affiniteit voor het product en de markt. Documentatie: Na interesse en getekende geheimhoudingsverklaring inzage in businessplan, financiële onderbouwing en afspraak met initiatiefnemers.