TNO proof ontwikkelde gezondsheids-app

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Dienstverlening

Rechtsvorm:
B.V.

Soort bedrijf:
ICT dienstverlening

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
2.500.000 - 5.000.000

Resultaat voor belasting:
500.000 - 1000.000

Indicatie overnamebedrag:
250.000 - 500.000

Aantal medewerkers (in FTE):
5 - 10


Activiteiten van het bedrijf
Met de App kunnen werkgevers ziekteverzuim onder hun medewerkers terugdringen zodat medewerkers fitter, vitaler, gelukkiger zijn waardoor hun productiviteit toeneemt evenals de winsten van de onderneming. Werknemers krijgen toegang via hun Smartphone op App waar zij inzicht hebben in hun gezondheid en hun stressniveau en waarbij zij online verbeteracties krijgen van een coach en de mogelijkheid hebben om zich te wenden tot persoonlijke coaching. De Stress App is TNO gevalideerd en daarmee uniek en onderscheidend! De App biedt een complete gezondheidsondersteuning (o.a. gewicht, vet- en vetpercentage, hartslag, bloeddruk, cholesterol, stress en gemoedstoestand, beweging), welke in tegenstelling tot de traditionele gezondheidsapps te combineren is met gezondheidsmetingen, resultaatanalyses, gezondheidstesten en uitdagingen, activiteiten en evenementen. De App is mogelijk via een aantal abonnementsvormen waarbij in de meest uitgebreide versie toegang tot een team van experts als o.a. Yvonne van Gennip en Esther Schouten op het gebied van coaching, fysio, diëtiste etc.

Overig

Voor 2016 is een omzet geprognosticeerd van 1,2 MLN met een EBITDA van 50k.
Voor jaar 2017 wordt een omzet geprognosticeerd van 2,7 MLN met een EBITDA van 608k.

Er zijn diverse lopende projecten (contracten en contacten) met semi-overheidsinstellingen, verzekeraars, arbodiensten etc. Financieringsbehoefte: € 350.000,- ten behoeve van marketing en innovatie. Eind 2016 additioneel € 175.000,- ten behoeve van internationalisering.

Tegenprestatie: Lening met 8% rendement te converteren naar nog nader overeen te komen aandelenbelang en/of financiering tegen direct aandelenbelang. Gewenst is een “dedicated” hands-on investeerder/aandeelhouder, met aanwezig netwerk, affiniteit voor het product en de markt. Documentatie: Na interesse en getekende geheimhoudingsverklaring inzage in businessplan, financiële onderbouwing en afspraak met initiatiefnemers.Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.