Profiel nr. 104311

Virtual Reality bedrijf met eigen platform (VR & AR)

28/02/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Holland

Algemene informatie

Branche

ICT-Dienstverlening

Soort bedrijf

Sofware ontwikkeling

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

100.000 - 250.000

Indicatie overnamebedrag

250.000 - 500.000

Resultaat voor belasting

0 - 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

De onderneming bestaat sinds 2015, maar we beschikken al vele jaren over ervaring op het gebied van virtuele ervaringen. Alle IP is eigendom van DUTCH VR!


Activiteiten van het bedrijf

Wat betreft de business is het op te splitsen in Specials & Platform. Platform: Het platform kun je zien als een Powerpoint/keynote oplossing voor virtuele omgevingen. Iedere klant heeft een eigen account en kan hier zowel 360° content op uploaden, als 3D models beschikbaar maken in AR en VR. Voor eigenlijk iedere klant kunnen op een hele snelle manier virtuele omgevingen maken en beschikbaar maken via onze share manager. De share manager heeft als voordeel dat het op ieder connected device beschikbaar kan worden gemaakt via link of QR code. Dus de virtuele omgeving is nagenoeg hetzelfde voor mobile, tablet, website(inclusief code) en een headset. We hebben dit gedaan omdat we meer dan regelmatig 2 opmerkingen hoorde van klanten en potentiele klanten 1. Wat als we geen bril hebben 2. Ja dan moeten voor iedere aanpassingen jullie onderneming bellen( uren * tarief) Alles is een subscription model en dus recurring revenue en natuurlijk ontwikkelen we nog steeds door. Binnen het platform zijn er upgrades beschikbaar Specials: De special zijn de projecten die we doen voor onze grotere klanten zoals defensie, dell-nike, tommy hilfiger, politie en nog een aantal van dat soort klanten.


Onderscheidend vermogen

Eigenlijk platform, rapid prototypes, snelheid van implementatie Platform: https://dutchvrviewer.com/peace-palace https://dutchvrviewer.com/monumenten-zorg https://dutchvrviewer.com/denhaag-marketing Specials: https://youtu.be/Z8sj0flbMIQ https://youtu.be/dyXTyHm-v3U https://youtu.be/ja8E6f28N_I

https://youtu.be/2MqrLhqKVeI

 


Overig

     


Afbeeldingen