Menu

Profiel nr. 100908

B2B SaaS onderneming in Human Resource Management

14/01/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Holland

Ook interessant voor

Heel Nederland

Algemene informatie

Branche

ICT-Dienstverlening

Soort bedrijf

Platform / website

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

0 - 100.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

0 - 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Na het verfijnen van de software van het eerste prototype tot de huidige versie op basis van top-technologie wordt gezocht naar een nieuw thuis voor de software omdat de huidige ondernemer meer tijd wil besteden aan andere activiteiten.


Activiteiten van het bedrijf

De moderne web-based software en apps bieden een geïntegreerde HR-oplossing, van het beheren van werknemers tot het verstrekken van loonstroken – en alles daartussenin zoals bijv. planning en urenregistratie. Met een modulaire aanpak bedient de onderneming een groot aantal tevreden gebruikers in verschillende segmenten en landen, met name Nederland en Duitsland.


Onderscheidend vermogen

De software onderscheid zich van de concurrentie door een uitstekende gebruikerservaring die ook door de bestaande klanten met 92% als positief ervaren wordt. Verder biedt de modulaire opbouw niet alleen voordeel voor de klanten, maar ook veel kansen voor de koper om het bedrijf in een bepaalde richting te sturen (bijv. in een bepaald segment zoals HoReCa of in een bepaalde functionaliteit zoals onboarding)


Overig

Met extreem lage bedrijfskosten en veel onbenutte kansen is de software de ideale aanwinst voor een bedrijf dat de SaaS-markt wil betreden met een bewezen product en een bestaand klantenbestand. Een HR of payroll bedrijf kan zijn waardepropositie uitbreiden om klanten te winnen en binden, een softwarebedrijf kan maandelijks omzet genereren met een goed draaiend systeem.