Profile number 67495

Web development, Maatwerk en recurring opdrachtgevers

09/11/2018 Date added

Located in

The Netherlands

General information

Sector

Service industry

Type of company

Internet services

Legal entity

One - man business

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

0

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

€ 100.000 - € 250.000

Asking price

€ 100.000 - € 250.000

Earnings before taxes

€ 0 - € 100.000


Company activities

Web development portefeuille ter overname aangeboden. Deze portefeuille bevat applicaties die een cruciale rol spelen in de administratieve bedrijfssystemen van MKB-opdrachtgevers. In een aantal gevallen maken op hun beurt ook diens klanten hiervan gebruik. Veelal betreft het maatwerk. Naast deze autonome systemen bevat de portefeuille ook werkzaamheden aan het maken van externe koppelingen die worden ingezet om data te verrijken.  


Unique selling points

De applicaties worden ook voor de opdrachtgevers gehost op servers welke bij een server-provider betrokken worden. De hostingpakketten zijn voor het hogere segment met daarbij behorende prijzen. Totaal omzet van deze genoemde werkzaamheden € 125.000 (2018).


Other

Geschikt voor: Profiel van de koper: bestaand web development bedrijf dat zich: a) Herkent in deze backoffice activiteiten. b) Voorzien is van een operationele en supportive mindset. c) Zelfstandig in staat is de technieken uit deze portefeuille elders te commercialiseren. Bijzonderheden: De huidige opdrachtgevers lenen zich niet voor SLA’s en outsourcing, maar vanwege het maatwerk wel voor een langdurige autonome binding. Goed werk betekent een trouwe klant. Bedrijf is reeds 15 jaar operationeel. Vestigingsregio van koper is van secundair belang.


Web development, Maatwerk en recurring opdrachtgevers
Region
The Netherlands
Sector
Service industry
Type
For sale
Turnover
100.000 - 250.000
Overname
100.000 - 250.000