Profiel nr. 67495

Web development, Maatwerk en recurring opdrachtgevers

09/11/2018 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Internetbedrijf

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € 250.000

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Activiteiten van het bedrijf

Web development portefeuille ter overname aangeboden. Deze portefeuille bevat applicaties die een cruciale rol spelen in de administratieve bedrijfssystemen van MKB-opdrachtgevers. In een aantal gevallen maken op hun beurt ook diens klanten hiervan gebruik. Veelal betreft het maatwerk. Naast deze autonome systemen bevat de portefeuille ook werkzaamheden aan het maken van externe koppelingen die worden ingezet om data te verrijken.  


Onderscheidend vermogen

De applicaties worden ook voor de opdrachtgevers gehost op servers welke bij een server-provider betrokken worden. De hostingpakketten zijn voor het hogere segment met daarbij behorende prijzen. Totaal omzet van deze genoemde werkzaamheden € 125.000 (2018).


Overig

Geschikt voor: Profiel van de koper: bestaand web development bedrijf dat zich: a) Herkent in deze backoffice activiteiten. b) Voorzien is van een operationele en supportive mindset. c) Zelfstandig in staat is de technieken uit deze portefeuille elders te commercialiseren. Bijzonderheden: De huidige opdrachtgevers lenen zich niet voor SLA’s en outsourcing, maar vanwege het maatwerk wel voor een langdurige autonome binding. Goed werk betekent een trouwe klant. Bedrijf is reeds 15 jaar operationeel. Vestigingsregio van koper is van secundair belang.


Web development, Maatwerk en recurring opdrachtgevers
Regio
Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
100.000 - 250.000
Overname
100.000 - 250.000