Profile number 103251

Unieke belegging (12,5% tot 20%) met ontwikkelbelang (33,33%) aan de Caribische Zee op Curaçao

30/06/2021 Date added

Located in

Caribisch Gebied

General information

Sector

Service industry

Type of company

Real estate agents

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Shares

Life phase enterprise

Growing

Employees in FTE

0

Type of buyer

Investor


Financial information

Turnover last financial year

Confidential

Asking price

€ 2.500.000 - € 5.000.000

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

Onze opdrachtgever komt voor haar ontwikkeling van een kleinschalig appartementengebouw met 8 luxueuze appartementen graag in contact met een financiële partner.

Het project is direct aan de Caribische Zee gelegen en middenin de toeristische zone en op steenworp afstand van het centrum met tal van voorzieningen, waaronder culturele bezienswaardigheden, winkelcentra, horeca en recreatie. Het gebied is voor investeerders een gewild herontwikkelingsgebied. 

Het high-end afwerkingsniveau van de appartementen met een vloeroppervlakte van netto 114 m2 (4x) en 122 m2 (4x) worden volledig turn-key opgeleverd en beschikken over o.a. 2 slaapkamers, 2 badkamers, gastentoilet, living met open keuken en een royaal balkon met zicht over de Caribische Zee.

Het gebouw biedt een gemeenschappelijk strand, aanlegsteiger en tevens een rooftop in beach club sferen, compleet met infinity-zwembad, buitenkeuken, barretje, bbq plaats, sanitair, palmbomen, relaxchairs, etc, etc,. Op de begane grond zijn de parkeerplaatsen en de bergingen voor de afzonderlijke bewoners gesitueerd.


Other

Voor de verwerving van de grond, de ontwikkeling en de bouw is een bedrag benodigd van € 3.675.000,- en welke betaalbaar is in 10 bouwtermijnen. De gevalideerde verkoopopbrengst bedraagt € 5.875.000,-. De projectwinst bedraagt derhalve € 2.200.000,-. 

Wij bieden de financiële partner 33,33% van de aandelen in de projectentiteit. 

Er kan worden gekozen uit verkoop aan individuele particuliere kopers of een belegger en zowel ten behoeve van expats, toerisme of permanente bewoning. Afhankelijk van de keuze zal het beleggingsresultaat uitkomen op maar liefst ca. 12,5% tot 20% bij een bezettingsgraad van 70%.

Alle benodigde vergunningen zijn reeds in ons bezit en er kan direct met de bouw worden gestart. De oplevering van de appartementen staat gepland voor juli / augustus 2022.

Heeft u interesse?

Neemt u gerust contact met ons op. Er ligt een uitgebreide investeringspropositie voor u klaar.


Photos
Unieke belegging (12,5% tot 20%) met ontwikkelbelang (33,33%) aan de Caribische Zee op Curaçao
Region
Caribisch Gebied
Sector
Service industry
Type
For sale
Turnover
Confidential
Overname
2.500.000 - 5.000.000

This profile has been put on-hold by the user. It cannot be responded to at this time.