Terug naar het overzicht

Samenwerking Bedrijventekoop.nl en ondernemersplein.nl

Boekel- Ede, 29 juni 2009 - De grootste bedrijfsovernamesite van Nederland heeft opnieuw een samenwerkingsverband gesloten. Deze keer met ondernemersplein.nl. Een belangrijk onderdeel van de overeenkomst is het feit dat het aanbod van Bedrijventekoop.nl voortaan rechtstreeks te zien is op de ondernemerssite. En door deze samenwerking maakt de website ondernemersplein.nl haar service en informatieaanbod nog completer en bereiken beide websites een nog bredere doelgroep. Bedrijventekoop.nl is altijd op zoek naar manieren om een breder ondernemerspubliek te bereiken. De samenwerking met ondernemersplein.nl is dan ook een logische stap.

Ondernemersplein.nl is een initiatief van Kenniscentrum Handel en biedt omvangrijke informatie voor ondernemers en ondernemende mensen die zich oriënteren op ondernemerschap. Ook komen er op deze website allerlei thema’s aan bod, zoals diversiteit, internationaal ondernemerschap, e-business en innovatief ondernemen. Verder zijn er interviews met allerlei ondernemers en politici te lezen. Zij geven hun visie op allerlei facetten van het ondernemerschap en vertellen over de do’s en don’ts van het ondernemerschap. Nu wordt deze inhoud dus uitgebreid met het aanbod van de grootste bedrijfsovernamesite van Nederland.

Brede doelgroep

Bedrijventekoop.nl sloot eerder al samenwerkingsverbanden met twee andere populaire websites voor ondernemers: zibb.nl en deOndernemer.nl. Dankzij deze strategische overeenkomsten is het bedrijfsovernameplatform nog beter in staat om de brede doelgroep van ervaren en startende ondernemers te bereiken, zowel op regionaal als landelijk niveau. Met een miljoen bezoekers per jaar is Bedrijventekoop.nl de grootste bedrijfsovernamesite van Nederland. Via Firmenzukaufen.de, Bedrijventekoop.be en Bizalia.es is de organisatie ook in het buitenland actief. Het gehele internationale platform ontvangt zo’n twee miljoen bezoekers per jaar.

Bedrijventekoop.nl is een product van Internet B.V. en Ondernemersplein.nl is een product van Kenniscentrum Handel.