Terug naar het overzicht

Even voorstellen: Yvette van der Ven

Wanneer je contact opneemt met Bedrijventekoop.nl is de kans heel groot dat Yvette de telefoon opneemt of je mail beantwoordt. Zij is namelijk afgelopen februari in dienst getreden als medewerkster communicatie en beheer en is het eerste aanspreekpunt voor al je vragen omtrent de website. Tijd om eens nader kennis te maken dus.
 
Hallo allemaal, mijn naam is Yvette van der Ven. Ik ben 38 jaar oud en woon samen met mijn vriend Martijn en onze tweeling Noor en Tess op een kleine boerderij in het mooie plaatsje Venhorst. Zelf ben ik geboren en getogen in het dorpje Zeeland. Na mijn middelbare schooltijd heb ik Dierhouderij en Dierengezondheid gestudeerd aan de HAS in ’s-Hertogenbosch.
 
In mijn vrije tijd houd ik me bezig met paardensport. Ik train graag jonge dressuurpaarden voor de sport en verkoop. Verder doe ik veel leuke dingen met mijn gezin. Zo gaan we elke winter fanatiek snowboarden en in de zomer gaan we met zijn allen lekker naar de zon.
 
Na mijn opleiding heb ik 14 jaar gewerkt bij Vobra Special Petfoods in Veghel. Hier was ik actief als accountmanager voor de afdeling private label. Mijn belangrijkste taak was het relatiemanagement met klanten. Veel van deze klanten onderhouden een langdurige relatie met het bedrijf en ik was verantwoordelijk voor de voortzetting hiervan.
 
Contact met klanten zie ik dan ook als mijn sterkste punt. Ik vind het leuk om een relatie op te bouwen en waar mogelijk te helpen. Dat is ook wat ik bij Bedrijventekoop.nl ga doen. Ik ben het eerste aanspreekpunt en probeer mensen zo goed mogelijk te ondersteunen bij de verkoop van hun onderneming en de vragen die zij hebben over het verkoopproces of de werking van de website. Dus heb je vragen of kan ik je ergens mee helpen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik sta je graag te woord!

Wil je op de hoogte blijven van ons actuele aanbod?

  • Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief, waarin wekelijks het nieuwste aanbod voorbij komt!
  • Volg ons dan op TwitterFacebook of LinkedIn!
  • Meld je hier aan voor de zoekservice en ontvang als eerste bericht wanneer een profiel geplaatst wordt!

Zelf je bedrijf verkopen?

Wil jij je bedrijf verkopen? Bekijk de mogelijkheden die wij bieden.