Terug naar het overzicht

Bedrijventekoop viert 17e verjaardag met livegang vernieuwde website Bedrijventekoop.be

Bedrijventekoop.nl is opgericht op 19 juni 2002. Tegelijkertijd met de start in Nederland is ook de Belgische equivalent Bedrijventekoop.be begonnen. De Nederlandse site is inmiddels al enige tijd in een nieuw jasje gestoken en de afgelopen periode is hard gewerkt om ook de Belgische variant van een nieuwe look en feel te voorzien. Op de dag dat beide sites 17 kaarsjes uit mochten blazen was het dan eindelijk zo ver, de vernieuwde website van Bedrijventekoop.be is live gegaan.

De vernieuwing van de website in België betekent een volgende stap in de internationale uitrol van Bedrijventekoop en in de richting van het uiteindelijke doel: een groot Europees netwerk voor bedrijfsovernames. Niet alleen het uiterlijk van de website is veranderd, de website is namelijk in zijn geheel overgegaan op een nieuw besturingssysteem. Dit systeem maakt het mogelijk om de verschillende platformen aan elkaar te koppelen, waardoor gebruikers in kunnen loggen op elk apart platform met dezelfde inloggegevens.

Na Bedrijventekoop.nl en Firmenzukaufen.de is Bedrijventekoop.be nu de derde website die op deze manier gekoppeld wordt. Het Spaanse Bizalia.com volgt binnen afzienbare tijd. Met het nieuwe systeem wordt ingespeeld op de huidige ontwikkelingen in bedrijfsovernameland, waarin internationalisering een steeds grotere rol speelt. Het wordt voor gebruikers gemakkelijk om aan de ene kant over de grens op zoek te gaan naar een passend bedrijf en aan de andere kant internationale aandacht te genereren voor de bedrijfsverkoop.  

Wil je op de hoogte blijven van ons actuele aanbod?

  • Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief, waarin wekelijks het nieuwste aanbod voorbij komt!
  • Volg ons dan op TwitterFacebook of LinkedIn!
  • Meld je hier aan voor de zoekservice en ontvang als eerste bericht wanneer een profiel geplaatst wordt!

Zelf je bedrijf verkopen?

Wil jij je bedrijf verkopen? Bekijk de mogelijkheden die wij bieden.