Terug naar het overzicht

Bedrijfsovernameplatform bedient voortaan ook Wallonië en Luxemburg

Boekel/België, 20 januari 2010 – Bedrijventekoop.nl introduceert Sociétésàvendre.be. Met de lancering van deze nieuwe bedrijfsovernamesite, bedient Bedrijventekoop.nl voortaan niet alleen het Nederlandstalige, maar ook het Franstalige deel van België. Daarnaast brengt Sociétésàvendre.be ook vraag en aanbod op de Luxemburgse bedrijfsovernamemarkt bij elkaar. De ontwikkeling is een logische stap in de internationale expansie van het bedrijfsovernameplatform.

Bedrijventekoop.nl is het grootste bedrijfsovernameplatform van Nederland. De organisatie is actief in verschillende delen van Europa, zoals Duitsland en Spanje. Daarnaast was Bedrijventekoop.nl al vertegenwoordigd in het Vlaamse deel van België, in de vorm van Bedrijventekoop.be. Met de lancering van Sociétésàvendre.be brengt de website voortaan ook vraag en aanbod op de Waalse en Luxemburgse bedrijfsovernamemarkt bij elkaar. Initiatiefnemer Filip Demuyt spreekt van een mooie aanvulling op de bestaande websites. “Met de lancering van Sociétésàvendre.be bedienen we nu heel België en Luxemburg. En dat is een uitstekende stap voorwaarts naar ons volgende doel: Frankrijk.

Internationaal georiënteerd

Sociétésàvendre.be brengt vraag en aanbod op de bedrijfsovernamemarkt op laagdrempelige wijze bij elkaar. Via samenwerking met andere bedrijfsovernamewebsites zoals Bedrijventekoop.be, Firmenzukaufen.de en Bizalia.com, hebben ondernemers bovendien toegang tot kopende en verkopende partijen in meerdere Europese landen. En dat is vandaag de dag erg belangrijk. “Ondernemers zijn steeds meer internationaal georiënteerd”, legt Filip Demuyt uit. “Overnames, fusies en participaties gaan alsmaar vaker over landsgrenzen heen. Met de introductie van Sociétésàvendre.be spelen we verder daarop in.

Dichter bij Frankrijk

Het totale internationale platform ontvangt nu jaarlijks zo’n twee miljoen bezoekers. Met de introductie van Sociétésàvendre.be verwacht Bedrijventekoop.nl de bezoekersaantallen eens te meer een impuls te kunnen geven. Bovendien is de stap naar de Franse bedrijfsovernamemarkt een stuk kleiner geworden.

Sociétésàvendre.be is een product van Internet B.V. Deze organisatie exploiteert ook bedrijfsovernamesites in Nederland, Duitsland en Spanje: Bedrijventekoop.nl, Firmenzukaufen.de en Bizalia.com